Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonomat üzletben vettem 2...

Telefonomat üzletben vettem 2 éve. Letöltöttem egy játékot, de mindig kidob egy oldalra (link lenn). Mit csináljak vele, hogy játszható legyen? Miért nem tudok játszani? Milyen beállítások kellenek?

Figyelt kérdés

[link]

A játék simán lejön a playáruházból. Amúgy minden Voltage inc játkot letudok simán tölteni, de amikor viszont elindítanám, akkor mindig kidob a linken szereplő oldalra. Üzletben vásároltam újan a telefont. 4.4 (kitkat) android van rajta. A játék 4-től nagyobbat kér. Én biztos nem rootoltam. Azt sem tudom hogy kell. Letöltöttem már az apk-s oldalról [link] is a játékot, de akkor is ugyanoda jutottam, hogy nem enged játszani.

2017. ápr. 10. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt is leírhatnád, hogy milyen telefonról beszélsz... :)
2017. ápr. 11. 03:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Az általam linkelt képen a rózsaszín szövegben fel van tüntetve a telefonom típusa!

Azért belinkelem így is, hogy érthetőbb legyen:

[link]

2017. ápr. 11. 04:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocs, ha nem hiszek egy webes link által benyögött adatnak.

Valószínűleg nem támogatott a telefonod, illetve eltér a

japán típustól, ezért nem engedi elindítani.

(Utánanéztem a Voltage Inc.-nek is, a webes linknek is,

ennyiből nem derül ki, hogy mi a téma, de ismerem a ja-

pán fejlesztőket.)

2017. ápr. 11. 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezt írta ki a játék alatt: [link]

Amúgy ez egy visual novel, ha hallottál róla esetleg. Nem az a lényeg,hogy randizós játék, hanem irtó jó poénok vannak benne. Szóval általában érdekes története van. A Voltage inc-től kijött játékok pedig a legjobbak. Csak hát nem bírok játszani velük.

Az a furcsa, hogy a barátnőimnek,akik ezekkel játszanak, gond nélkül működik a játék.

Szóval gondolom nálam lehet a baj.

2017. ápr. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!