Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megérné lecserélni...

Szerintetek megérné lecserélni a telefonomat (Samsung Galaxy A3 - iPhone 6s)?

Figyelt kérdés
Van egy kb. 3 éves Samsung Galaxy A3 telefonom, amit én nagyon szeretek, szép is és abszolút jól működik. Sosem volt vele semmilyen problémám. Annyi hibája van, hogy a kijelző 3 helyen meg van repedve, de szerencsére ez nem zavaró (nem tört apró darabokra, nem "pókhálós" és működik is) és egy-két helyen lepattogzott a festék. Mikor kijött az iPhone 6s, akkor nagyon megtetszett, viszont elég drága volt, nem költöttem volna annyi pénzt egy telefonra és nem is akartam mert volt egy jó telefonom (akkor még egy karcolás sem volt rajta). Azóta is szemezgetek vele, de igazából nem tudom, hogy megérné-e lecserélni a telefonomat (sosem volt még iphone-om, mindig csak androidos telefonjaim voltak), nem-e bánnám meg.
2017. ápr. 10. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem cseréld le nyugodtan.

Az apple a legjobb telefon a piacon.

Samsung is nagyon jó mostanában, talán az 2. az apple után, pl. S8-as Samsung kegyetlen jó.

Az Iphone 6 és 7 nagyon jól sikerült telefonok, pl. egy 5-ösnek azért vannak hibái, de ezen fejlesztettek.

Ha nem pénz kérdés milyen telefont vesz az ember, akkor egyértelmű apple, csak sajnos itthon nem röpködnek úgy össze vissza a hatalmas fizetések.

2017. ápr. 10. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Nem pénz kérdése, meg tudnám venni magamnak.

2017. ápr. 10. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Apple az valamivel jobb mint a Samsung szerintem.

6-os és 7-es Iphone nagyon jól sikerült.

2017. ápr. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!