Hol, mennyiért?
Mik az igényeid?
Szerintem a maga kategóriájában egész jó teló...
Inkább a 2017-es verziót javasolnám...
... viszont tényleg attól függ, mik az igényeid.
2015-ös J5-öm van!
Messenger,Facebook,Facebook lite,Viber,ebay,wish, Isntagram van rajta s tökéletes.Volt rajta játék is úgy is tökéletesen müködött/müködik
Ez csak az én véleményem.Te szíved jogod eldönteni mit szeretnél csak elmondok ezt azt.
Én személy szerint az Asus termékekért vagyok oda.Egy Asus MeMoPad 7-em van 3 éve húzza az igát.Majd csak most kell javítani egy kis micro usb-t (ahova dugod a töltőt).Az aksi rendkívül időt álló unokaöcsém töltőn 2 napig játszott vele titokba (töltőn) csak egyszer rajta kaptam,de az aksinak semmi baja nem lett.Tapasztalatom szerint a Samsung aksik nem egy időt állók.Nekük a családba mindenkinek Samsungja van.Anya:Samsung Galaxy J1,Nevelő apám:Samsung Galaxy J1(2016),Nekem Samsung Galaxy Trend Plus + pót telefon Samsung Galaxy Young.Mindegyikbe lassan új aksi kell pedig 1-2 éves telefonok.De viszont az Asus telefonok/tabletekbe kicsit gyenge a proci,de ahogy irtad:facebook.Messenger,Közepes játékokra akkor is megfelel neked.Az én ajánlott telefonjaim:
Asus Zenfone 2 Laser (Kb. 58.000 Ft)
Asus Zenfone 3 Max (Kb. 65.000 Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!