Elöszőr volt a sima (klasszikus) külső a telefonok világába, aztán jöttek a divatok:csúszkás kinyitható fordítható stb. és most elértünk az érintősekhez, de mi lesz a következő?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 12:16
1/10 anonim válasza:
Jó kérdés. Kíváncsi vagyok, még miket találnak ki.
2/10 anonim válasza:
Több szerintem nem lesz, vagyis nem tudok mit elképzelni.
3/10 anonim válasza:
érintős összecsukható, érintős szétcsúsztatható, átlátszó kifejlzős billentyűzetes telefonok is elterjedhetnek szerintem.
4/10 anonim válasza:
(talán) meg sem kell érinteni. hologrammos kijelzője lesz.
5/10 anonim válasza:
:D :D Én sem tudok mást elképzelni. Ja, de, mondjuk olyan teló, hogy azt mondod, kapcsolj be, akkor bekapcsol, mondod hívd fel XY-t akkor felhívja, menj bele a játékokba, azon belül X játékba, és úgy játszol, hogy mondod neki jobbra balra, fel le xD
Szal, vmi ilyen teló, nem tom h mondjam egy szóval :D
6/10 anonim válasza:
szemüvegbe (napszemüvegbe) építve ami figyeli hogy a szem hova fókuszál. és a virtuális kijelzőn lévő menüre elég ránézni , és úgy navigálni. álandóan lehetne látni az időt. hőmérsékletet. árfolyamot ......
7/10 anonim válasza:
a projektor meg alapfunkció lesz.
8/10 anonim válasza:
jah tudom már, mondták hogy bőr alá építhető lesz, és az mindent tárol, betegság, helyzet, hívószám minden.. Talán amerikába akarják bevezetni hogy minden újszülött rendelkezik egy "beépített" telefonszámmal.
9/10 DoLePaPa válasza:
szerintem a következő generáció már nem telefon lesz hanem egy összezsugorított asztali pc ami 2 nagyobb részböl állna! egy monitor és egy mini gépház XD természetesen elödjeit követve érintő,,monitoros'' lenne XD az iphone 5 után biztos lesz még giga mega telefon
10/10 anonim válasza:
iphone 5 semmivel nem mutatott ujat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!