Okostelefonokat lehet számítógép külső modemjeként használni?
Figyelt kérdés
Tervezem egy okostelefont vásárlását (Samsung Galaxy Gio) Ritkán mobilnetet kell hogy használjak. Szeretném tudni hogy egy ilyen készülékkel esetleg kiváltható-e a mobilnet, és tudom e szinkronizálni a sz.gépet a telefonnal, hogy az modemként működjön. Köszi!2011. okt. 9. 11:39
2/6 anonim válasza:
igen. Nekem anno a nokia 3110 classic is tudta ezt. A Gio is tudja.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? Egy 3110 is?? Nem értjük félre egymást? Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy a telefont rákötve a számítógépre, tudok e a sz.gépen netezni, a telefon internetes tudását kihasználva?
2011. okt. 9. 12:17
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez telefon függő. Pl az Xperia Mini Pro nem tud ilyen dolgot, tehát nem tudod klasszikus modemként használni mint a régebbi telefonokat. Trükkhöz kell folyamodni. Ilyen trükk például a "Barnacle WiFi" program ami WiFi hotspot-tá alakítja az androidos telefont.
5/6 anonim válasza:
Nincs félreértés. A 3110 Classicot is lehetett modemként használni.
6/6 anonim válasza:
3110 c pc suiton keresztül 5 7 éve lehet ilyeneket csinállni csk akkor nem volt akkora lefedettség nem tudtad kihasználni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!