Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak olyan írjon aki tapasztal...

Csak olyan írjon aki tapasztalata! Nokia N97?

Figyelt kérdés
Csak olyan írjon akinek van vagy fogott már ilyet a kezébe, mert én is olvastam jót is és rosszat is róla, de olyan írjon nekem aki már tapasztalta!
2010. máj. 15. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jónak nagyon jó, ha nem zavar hogy kicsit féltégla.
2010. máj. 15. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Faterom N97 minit vett, ismerősömnek 97-e van, ha teheted inkább a minit vedd, olyan mint az n95 vs n95 8GB, sok hiba ki lett javítva és sokkal jobb a "belseje" a tesztprogramok alapján
2010. máj. 15. 12:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Akkor azt mondjátok,h jó! Én is a minire gondoltam az csak nőiesebb! Meg annyi mindent hallottam már róla és nem akarok befürödni vele. de ha már ilyen drága akkor csak nem olyan rossz! Persze ízlések és pofonok, de nekem nagyon tetszik ez a telefon, bár még messziről sem láttam! :S

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 15. 13:47
 4/5 anonim válasza:
Minit vegyél feketébe! Eddig semmi rossz tapasztalat! Nem nőies!
2010. máj. 15. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is minire gondoltam, de azt nőknek is ajánlják, míg a sima n97-est csak férfiaknak!
2010. máj. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!