Hol juthatok legolcsóbban iPhone-hoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni 1 iPhone-t! Szlovákiában hol lehet a legolcsóbban iPhonehoz jutni! Már SIM KÁRTYÁM van, úgyhogy a telefont egészbe szeretném kifizetni nem, szeretném részletekre vagy pausálra! Láttam már 900 €-ért! Én lehetőleg olcsóbban szeretnék 1-et venni! Nem tudja, valaki h hol juthatok hozzá?2010. máj. 15. 10:05
1/9 anonim válasza:
Én vagyok a te embered,én is SK-bol vagyok DS-rol,ismered a www.bazos.sk-t?ott van vadi uj iphone 3gs 32gb nagyon olcsoért pl.320euro
2/9 anonim válasza:
iPhone nagyon szar, és drága is ahhozképest, h ilyen gagyi(volt 4 hónapig)
4/9 anonim válasza:
Lehet h nagyon menő de 320-at se nagyon ér :D
7/9 anonim válasza:
Nem tom mibajotok az iPhonnal . Szerintem jobb mint mondjuk ha N97 ami hát Szlovákiába egy árba van vele vagy az Omnia II . A HTC-knék nem mondanám (szerintem azok a legjobbak).
8/9 anonim válasza:
ma 18:16:
Ja de HTC Desire is kb. egy árban van vele, meg HD2 is, azok meg azért jobbak.
9/9 anonim válasza:
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-15 10:22
Amerikában a 3GS 32GB 400 dollár ami = kb 80 000 FT
Annyi MO-n a 3G 8GB!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!