Hol juthatok hozzá a legolcsóbban Sony Ericsson W995 (red) mobiltelefonhoz?
Figyelt kérdés
Google-ban keresgettem h mennyiért lehet kapni és én a nextel-en láttam legolcsóbban 62.850Ft-ért (+2000 Ft kiszállítás) vagy esetleg még a gsmhome-on láttam 63.990Ft-ért csak itt ingyenes a házhozszállítás + technet-en is 63.990 Ft szállítással. Ennyit találtam ami olcsóbb, esetleg ti nem tudtok valahol ennél olcsóbban ami új teló (nincs kicsomagolva a dobozából)?? És ha esetleg nem tudtok olcsóbban akk mennyire megbízhatók ezek az internetes telefonrendelések?? Esetleg a felsoroltakról rendelt már vki??2010. okt. 6. 18:39
1/2 anonim válasza:
Szia. Nekem van ilyen telóm,gondoltam írok,de nem hiszem,hogy érdekel,mert használt. Én oda adnám sokkal olcsóbban,nincsen semmi baja,alig használtam. Megvan hozzá a 8gb memókártya,mini hangfal,usb,töltő,stb. Dobozzal együtt adnám :) Csak gondoltam leírom neked,hátha érdeklődsz,mert én nem szeretem a sonykat ,túl kockák :D
2/2 A kérdező kommentje:
Hát köszi a választ de basszus szombaton megrendeltem netről a telót és holnap már ide is ér ha minden igaz, de ha nem rendeletem volna meg akk megfontoltam volna az ajánlatot, de így már... "most kicsit verem a fejemet a falba"..de ez van -_- Azért köszi még 1x a váalszt és bocsi.. :S:(:)
2010. nov. 9. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!