Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri még iPhone...

Szerintetek megéri még iPhone 6S-t (32 GB) venni?

Figyelt kérdés
Ugyenez a tárhelyű 7-esben sokkal drágább. Szerintetek megéri még?

2017. ápr. 28. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy megéri. Szerintem még az iphone 5 is megéri
2017. ápr. 28. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagy várd meg amíg megjelenik a 7s és a 8. Akkor a sima 7-es ára kb annyiba fog kerülni, mint most a 6s.

Egyébként én most 6s-t használok és teljesen meg vagyok vele elégedve.

2017. ápr. 29. 10:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt tuti nem várom meg... Ősszel jelennek meg, de az árak csak hetek, hónapok múlva fognak csökkenni. Nekem meg most járt le a hűségszerződésem, és tudnám lecserélni a 4S-emet.
2017. ápr. 29. 11:02
 4/5 anonim válasza:
A 6s a legjobb iPhone szerintem. Egyértelmű hogy megéri. Nekem is 6s van és semmi probléma nincs vele. Ne habozz!
2017. ápr. 29. 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Az akkuidővel nem hiszem egyébként, hogy gond lesz, mivel a 4S-nél gondolom jobb, és ezzel sincs nagy gondom. 6S lesz amúgy, 32 GB egy átlagfelhasználónak elég szerintem (nem szoktam játsszani, max 1-2 kisebb játék). A 7-et meg biztosítás nélkül nem merném megvenni, az meg az amúgy is drága telefonra plusz 3 ezer forint/hó.
2017. ápr. 29. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!