Szerintetek megéri vennem Iphone 7 Plust?
Figyelt kérdés
Soha nem használtam még Iphone-t,eddig mindig androidos telefonokat hasznaltam(neha Windows)!
2-3 évig birnám hasznalni,nem fog belasulni?
2017. ápr. 23. 00:28
1/7 anonim válasza:
Ha normál étlagos ember vagy akkor nem. Ha van egy rakés pénzed amit el akarsz költeni egy sz@ros telefonra akkor igen. Szóval magamból kiibdulva én nem venném meg az éra miatt. Meg egyébként is az Iphone az egy zsebkém. Bármikor vérmit lehallgathatnak rajta. (Van az a felfogás hogy "nekem nincs mit takarnivalóm" azok akkor mit szólnának ha arra mennének haza hogy egy idegen ember egész nap egy diktafonnal ül a kanapén. Nem csinál semmit csak ott ül. Szerintem rendőrt hívnának. Akkor a kémkedő telefonnál ez miért elfogadott?) Amúgy az Iphone nem igazán lassul be meg alapból sokkal gyorsabb mint az androidos telefonok.
2/7 Fatal_3rror_ válasza:
"alapból sokkal gyorsabb mint az androidos telefonok"
1. Miért lenne sokkal gyorsabb?
2. Honnan tudod milyen mikor saját leírásod szerint te soha nem vennéd meg? :D
A kémkedős részhez meg no komment...
3/7 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek sokkal gyorsabb az IPhone. Nekem évekig az volt(több féle is) és az tényleg egyszer sem fagyott le. Most január óta androidom van,kezdek vele megbarátkozni,de sajnos elég gyakran Belassul,lefagy. Viszont hogy jót is szóljak róla,az akkumlátort össze sem hasonlítom egymással,mert az androidé 100x jobb,ezért nem bántam meg hogy ezt választottam. Az iphonnal az a baj hogy csak egy ideig tudod használni mert ha túl sokszor frissíted pl egy régebbi kiadást mondjuk 5s-t (mert nekem az még megvan) akkor iszonyatosan belassul,lefagy,akadozik,egyszóval szörnyű.
4/7 anonim válasza:
Egyik haveromank Iphone-ja van és tudom hogy nagyon nagyon gyors a telefon. Ez azért van mert az Iphone brutál jól le van optimalizálva, mivel van kb 15 féle telefon IOS-el és így nagyon jól optimalizálni tudják az appokat. Android viszont úgy van elkészítve hogy boldog boldogtalan telepíthesse bármilyem telefonra, bárki készíthet rá appot amit nem 15 féle androidos eszköz fog használni hanem 250. És így lehetetlen lenne jól optimalizálni.
5/7 anonim válasza:
Nekem sosem volt iPhone-m és nem is tervezek venni...
... de ettől függetlenül: igen, 2 - 3 éven át, bőven ki fogja bírni (de lehet akár 4 év is) az Iphone 7 Plus.
6/7 anonim válasza:
Csak akkor éri meg, ha nem okoz gondot az, hogy megvedd. Amúgy nem fogsz nagyot csalódni benne, csak akkor, ha nagy dolgot vársz tőle. Elvégre ez is csak egy telefon.
7/7 anonim válasza:
Ha te is gazdagítani akarod a már így is multimilliárdos Applet többszázezer forinttal, akkor igen, megéri. Ha viszont csak egy jó telefon kell, ami sokáig bírja, akkor a OnePlus 3T éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!