Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még Galaxy S3-at vennem?

Megéri még Galaxy S3-at vennem?

Figyelt kérdés
Amire használnám: Rengeteg telefonálás és sms-ezés, e-mail, Facebook, Messenger, Instagram, hírolvasás, stopper,fényképezés, néhány játék, és körülbelül ennyi. Köszönöm szépen!
2016. márc. 21. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. márc. 21. 14:21
 2/11 MZ.per.X ***** válasza:
100%

Attól függ, ha jó áron van (szerintem most 25 körül lehetnek használtam) akkor akár meg is érheti. Persze azt látni kell, hogy nem lesz egy erőmű a mai telefonokhoz képest. És vannak újonnan is hasonló árban telefonok, pl Doogee X5Pro, ami teljesítményben is hasonló amúgy, de legalább új.

Nekem egy Xperia T-m van, nagyjából S3 szintű telefon, kicsit alatta van, és Cyanogenmod rendszerrel teljesen jól használható. Persze nem lehet összemérni a mai jobb telefonokkal, de 18 ezerért vettem 1 éve, és még 1 évet simán kihúzok vele.

De én ha vennék most telefont, akkor 50-55 ezer körül néznék használtakat, Xperia Z1-Z2, vagy velük egy szinten lévő LG G sorozat.

2016. márc. 21. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Osztom kettes hozzászóló véleményét:

Használtan, kb. 25e Ft-ért még elfogadható, de újonnan már nem. Más gyártók telefonjai, ebben az árban, bőven többet tudnak nyújtani:

ZOPO Speed 7 Plus Dual (952) Mobiltelefon

[link]

2016. márc. 21. 16:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm elpasszolná az övét 20.000-ért. Első tulajdonos, és körülbelül fél évet volt nála. Így azért jó, nem?
2016. márc. 21. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

NEM!!!

Én most cseréltem le az enyémet, miután napi szinten 20x idegesített fel....a harvdere nagyon gyenge a mai elvárásokhoz képest. Én is nagyjából azokat az appokat használtam rá, amiket te is írtál.

- Facebookból csak a Lite használható rajta,a sima állandóan lefagy, az egész telefont lassítja, mikor amúgy sem éppen gyors (csak hát a Lite meg ugye szar, fapados).

- Messengernél is állandóan kidobált írás közben, vagy lefagyott.

- Fényképeket egész jól csinált, de sokszor volt, hogy mire megnyitotta a kamerát, már rég "elment" a téma amit le akartam kapni, szóval pillanatfotózásra nem alkalmas.

- Játékokból az erősebb hardvert igénylők akadozva, vagy sehogy sem futnak.

- Telefonálásnál sokszor előfordult, hogy a kijelző elsötétült, és csak csörgött, csörgött, de sem felvenni, sem kinyomni nem tudtam.

- Ha jelkódos zárat állítottam be sokszor csak 2-3 próbálkozás után érzékelt, szóval volt amikor gyorsan kellett volna feloldani, de nem sikerült.

Plusz 1-2 havonta kellett egy teljes hard reset neki, mert már szinte használhatatlanul lassú volt, bekapcsolásnál a Samsung felirat is akadozva töltött be, a PIN-kód beírásnál lefagyott stb... Ilyenkor pár hétig jó volt, majd megint kezdődött minden elölről.

Új korában imádtam, de az utolsó pár hónap szenvedés volt vele.

Szóval szerintem inkább hanyagold, a mai követelményeknek már nem felel meg, főleg nem azokra amikre használni szeretnéd.

2016. márc. 21. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Picit rá lehet dobni és használtan még is van:

Doogee x5 pro [link]

Ahogyan olvasom a visszajelzéseket egyedül a kamerájára van ’némi' panasz [link]

Bár pont 20e Ft összegben eladó egy használt Microsoft Lumia 535 is: [link] és olvasva a visszajelzéseket, elég szép képeket csinál: [link]

2016. márc. 21. 19:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Na, bár régi kérdés, de gondoltam, megírom a tapasztalataim.

Szuper, extragyors, tele van programmal, és soha nem fagyott még le sem a Facebook, sem a Messenger, sem semmi más, gyors a reakcióideje, nem késtem még le soha semmiről a lassúsága miatt. Tele van játékkal, fitness alkalmazásokkal, képszerkesztővel, plusz egyéb appokkal (vines, 9gag, pinterest, stb) és kifogástalanul működik, a kamerája is gyönyörű képeket csinál. Azt hiszem, nem is cserélem le újabbra, amíg ilyen jól működik. :)

2016. szept. 30. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S3 LTE ajánlom inkább! :) mert erősebbek a hardverei és sokkal gördülékenyebb!
2016. okt. 7. 10:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az, fogalmam sincs. Hol tudom megnézni?
2016. okt. 7. 15:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Na, az enyém S3 I9305, erre azt írja, hogy más néven S3 LTE.
2016. okt. 7. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!