Megéri még Galaxy S3-at vennem?
Attól függ, ha jó áron van (szerintem most 25 körül lehetnek használtam) akkor akár meg is érheti. Persze azt látni kell, hogy nem lesz egy erőmű a mai telefonokhoz képest. És vannak újonnan is hasonló árban telefonok, pl Doogee X5Pro, ami teljesítményben is hasonló amúgy, de legalább új.
Nekem egy Xperia T-m van, nagyjából S3 szintű telefon, kicsit alatta van, és Cyanogenmod rendszerrel teljesen jól használható. Persze nem lehet összemérni a mai jobb telefonokkal, de 18 ezerért vettem 1 éve, és még 1 évet simán kihúzok vele.
De én ha vennék most telefont, akkor 50-55 ezer körül néznék használtakat, Xperia Z1-Z2, vagy velük egy szinten lévő LG G sorozat.
Osztom kettes hozzászóló véleményét:
Használtan, kb. 25e Ft-ért még elfogadható, de újonnan már nem. Más gyártók telefonjai, ebben az árban, bőven többet tudnak nyújtani:
ZOPO Speed 7 Plus Dual (952) Mobiltelefon
NEM!!!
Én most cseréltem le az enyémet, miután napi szinten 20x idegesített fel....a harvdere nagyon gyenge a mai elvárásokhoz képest. Én is nagyjából azokat az appokat használtam rá, amiket te is írtál.
- Facebookból csak a Lite használható rajta,a sima állandóan lefagy, az egész telefont lassítja, mikor amúgy sem éppen gyors (csak hát a Lite meg ugye szar, fapados).
- Messengernél is állandóan kidobált írás közben, vagy lefagyott.
- Fényképeket egész jól csinált, de sokszor volt, hogy mire megnyitotta a kamerát, már rég "elment" a téma amit le akartam kapni, szóval pillanatfotózásra nem alkalmas.
- Játékokból az erősebb hardvert igénylők akadozva, vagy sehogy sem futnak.
- Telefonálásnál sokszor előfordult, hogy a kijelző elsötétült, és csak csörgött, csörgött, de sem felvenni, sem kinyomni nem tudtam.
- Ha jelkódos zárat állítottam be sokszor csak 2-3 próbálkozás után érzékelt, szóval volt amikor gyorsan kellett volna feloldani, de nem sikerült.
Plusz 1-2 havonta kellett egy teljes hard reset neki, mert már szinte használhatatlanul lassú volt, bekapcsolásnál a Samsung felirat is akadozva töltött be, a PIN-kód beírásnál lefagyott stb... Ilyenkor pár hétig jó volt, majd megint kezdődött minden elölről.
Új korában imádtam, de az utolsó pár hónap szenvedés volt vele.
Szóval szerintem inkább hanyagold, a mai követelményeknek már nem felel meg, főleg nem azokra amikre használni szeretnéd.
Na, bár régi kérdés, de gondoltam, megírom a tapasztalataim.
Szuper, extragyors, tele van programmal, és soha nem fagyott még le sem a Facebook, sem a Messenger, sem semmi más, gyors a reakcióideje, nem késtem még le soha semmiről a lassúsága miatt. Tele van játékkal, fitness alkalmazásokkal, képszerkesztővel, plusz egyéb appokkal (vines, 9gag, pinterest, stb) és kifogástalanul működik, a kamerája is gyönyörű képeket csinál. Azt hiszem, nem is cserélem le újabbra, amíg ilyen jól működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!