Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek meddig fognak...

Szerintetek meddig fognak fejlődni az okostelefonok?

Figyelt kérdés
Lesz egy határ, mikor megállnak a fejlődésben?

2017. ápr. 28. 14:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
1%

Az iPhone 7 amennyit tud most annal sokkal okosabbak mar nem lesznek.

Az appok fognak sokasodni. Es butulni.

Esetleg uj szenzorokat epitenek be. Pl vernyomasmero, vagy mittudomen milyen mero.

2017. ápr. 28. 14:46
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Na pont az ájfón kullog a többi telefon után,amúgy kb 2025re szerintem stagnálni fog a fejlődés...
2017. ápr. 28. 14:56
 3/17 Fatal_3rror_ ***** válasza:
95%

Szerintem nagyon jól meg van tervezve hogy csak "apró" lépésekben adagolják be az embereknek a technikát.

Kezdjük ott, hogy már az asztali gépekbe is kevés volt a 4 GB memória, mikor a telefonokat még 100-200 MB-al kezdték el kiszórni. Minden évben picit jobb kamera, picit gyorsabb, picit nagyobb tárhely...Lehetett volna régebben is 32 GB az alap, mégis 4 GB-okkal jöttek.

Másrészt sokszor nem is igazán lehet fejlődésnek nevezni a dolgokat, mert évről évre ugyanazt tudják, minimális előrelépéssel. Gyakorlatilag az első telefonokon is ugyanezeket az opciókat használtuk mint most.

Régen az X8-asomon volt messenger, skype, facebook, böngésző, youtube, stb....manapság ugyanezek a programok 2x annyi helyet foglalnak mint régen az összes tárhelyem...

Én mondjuk 2 irányba várok nagy fejlődést:

1. Asztali gépként használható telefonok, csak csatlakoztatod, és működik hozzá minden periféria, stb.

2. Akkumulátor...ez az örök gyenge pont. Ha összejönne olyan telefon ami nem 1 napig, hanem mondjuk 3-7-ig is kibírja, folyamatos terheléssel, használattal, akkor lenne igazán előrelépés.

Aztán az is lehet hogy megragadnak "réteg" kütyünek, mert így is ezer dologra használhatóak a navigációtól kezdve a fotózásig és igazán az átlag embernek nincs is több igénye a napi facebookozás és snapchatelésen kívül.

2017. ápr. 28. 15:06
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem áll meg az iPhone 7nél, de még mennyire hogy nem:

[link]

2017. ápr. 28. 17:27
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Remélem 4es nem vetted be ezt a baromságot...
2017. ápr. 28. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Gyenge szívvel rendelkező androidosok ne nézzék meg:

https://www.youtube.com/watch?v=-pFpv0Im1UY

Én (az android terén) multi taskinban várnék fejlődést, hogy ne töltse be újra az appot, hanem menjen a háttérben.

[Nem kell 99 alkalmazást nyitva tartani, legalább 5 maradna normálisan]

De mindjárt jönnek a kommentek, hogy kamu video stb...

2017. ápr. 28. 18:36
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

#5:

Miért olyan hihetetlen? Pár évvel ezelőtt még a 3gb ram volt a legtöbb a csúcskategóriás telefonokban, azóta meg már ott van a OnePlus 3T 6gb rammal, ami már 1 éves ha jól tudom.

2017. ápr. 28. 18:59
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Egy olyan márka cikkén ami évek óta csak ilyeneket promózik de egy telefont se gyártott még csak röhögni lehet...
2017. ápr. 28. 19:28
 9/17 Trevor. ***** válasza:
89%
A legnagyobb fejlesztéseken már túlvagyunk. Igazából képernyő, használati gyorsaság (appok betöltését leszámítva), kamera már van olyan szinten, hogy átlag ember nem vágyik többre. Amit én szeretnék, az a több ram és a többnapos (akár egy hetes) üzemidő. Várom, hogy az okostelefonok elérjék egy erősebb asztali gép szintjét.
2017. ápr. 28. 21:24
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Én már nem várok semmi komolyabb fejlesztést mert nincs is rá szükség egyelőre. Szerintem le fog lassulni úgy mint a pc. Az egyetlen (nagyon) nagy és jelentős fejlődést az akumulátoroknál lehetne elérni. Már többször volt a hírekben szó olyan új fajta akkukról amik sokkal tovább bírják. De még mindig sehol semmi...

A közeljövőben a legnagyobb fejlődés még a külsőben lehet:

Jobb lesz a kijelző/előlap arány.

Ezért még egy kicsit nőni fog az átlagos kijelzőméret.

Jack csatlakozó eltűnése is lehetséges sajnos. De remélhetőleg a legtöbb gyártó még rajta hagyja egy ideig.

A határ ahol megálnak az lesz mikor már senki nem vesz telefont.

2017. ápr. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!