Melyik telefont válasszam? Lenn van az 5 jelölt. Gyorsan kéne döntenem.
Figyelt kérdés
Nokia 5230...LG KM900 Arena...LG GW525...LG GM750...LG KC9110 Renoir---Azt akarom még kérdezni hogy melyikhez van (alapból, olyan amit bele lehet csúsztatni) stylus?És melyiknek van operációs rendszere, és milyen?2010. máj. 14. 21:38
2/9 anonim válasza:
nokia 5230 és lehet hozzá venni olyan hátlapot amibe be lehet csúsztatni a stylust.
3/9 A kérdező kommentje:
Én is a Nokia mellett döntöttem de mégse az 5230-at hanem az 5800-at választottam.
2010. máj. 14. 22:04
4/9 anonim válasza:
utolsó vagyok, jól döntöttél nekem is olyanom lesz :)
5/9 anonim válasza:
Jó döntés , nekem is olyanom van :)
6/9 A kérdező kommentje:
És a Nokia 5800 navigation edition-ba van WLAN(WIFI)?
2010. máj. 15. 11:55
7/9 anonim válasza:
természetesen van,de nav edet ne vegyél mert azokat a navi kieg eket amiket adnak hozzá fele annyiért meg tudod rendelni..térképet meg ingyen szedsz...
9/9 A kérdező kommentje:
De pannonnál csak nav edition van.És ott akarom venni.
2010. máj. 15. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!