Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell bezárni az alkalma...

Hogyan kell bezárni az alkalmazásokat?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy új telefont Iphone 6s-t de nagyon nem értek hozzá... Vagyis nem tudom hogy hogyan kell bezárni az alkalmazást amit megnyitottam de rendesen... Azt tudom hogy belehet zárni csak en vagyok hülye.Meg a tetején jön értesítés hogy nem zártam be... Valaki letszi leirja? De alaposan!! Koszi előre mindenkinek!

2017. ápr. 27. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Megnyomod kétszer a főgombot, és akkor megjelennek az éppen futó alkalmazások. Amelyiket be szeretnéd zárni azt felfele vagy lefele elhúzod
2017. ápr. 27. 22:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Sikerült és koszi hogy leírtad! :)
2017. ápr. 28. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első jól írta. De miért akarod bezárni? Az iPhone nagyon jól gazdálkodik a RAM-mal, bezárja maga, ha szükségét érzi. Ha állandóan bezárogatsz minden appot, azzal egyrészt nem sokmindent érsz el, másrészt csak időt veszítesz, nem nyersz. Esetleg naponta egyszer érdemes lefekvés előtt mindent bezárni, de ennél sűrűbben felesleges.
2017. ápr. 28. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!