Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5s em van es nem...

IPhone 5s em van es nem szoktam soha bezárni az alkalmazásokat mert aszittem ha kiléptek belőle akkor mar bezárja. Hónapok óta így használom es mindig is hamar merült meg felforrósodott . Szerintetek lett valami baja?

Figyelt kérdés
Ha ezentúl bezárom normálisan fog működni?

2015. máj. 4. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Igazándiból szerintem azt nem úgy találták ki, hogy azt a felhasználónak folyamatosan zárogatni kelljen, szóval szerintem az a legjobb, ha hagyod a francba.

Vedd figyelembe, hogy a mai ,,okostelefonok" gyorsabban merülnek, átlagos használat melett max. 1 napos üzemidő

2015. máj. 5. 02:15
 2/6 anonim ***** válasza:

...a garantált!

*mellett

2015. máj. 5. 02:17
 3/6 anonim ***** válasza:

így van, iOS-en nem szükséges bezárni az alkalmazásokat, szóval valami más miatt merülhet a telefonod.

esetleg valami mást használ egy alkalmazás? (gps vagy ilyesmi)

2015. máj. 5. 07:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Én se szoktam bezárogatni a dolgokat max ha valami nagyobb játékkal játszom és kilépek, azt bezárom.

Kb 1 napot bír ha nem csak a zsebemben van

2015. máj. 5. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy egy kartékony program települt fel, ami folyamatosan fut a háttérben, ez ellen egy frissítés jó megoldás lehet.
2015. máj. 5. 16:51
 6/6 Zakathol ***** válasza:

Mivel iOS-en nincs valódi multitasking ezért ha a home gombbal kilépsz egy programból, az nem fog futni. Az oprendszer egy ún fagyasztott állapotba helyezi a programot ami annyit tesz, hogy processzort nem használ, csupán a memóriában hagyja a használt adatokat, hogy amikor újra átváltasz az adott programba, kevesebb időbe teljen elindítani.

Szóval nem azért merül gyorsan és/vagy melegszik mert a memóriában adatok vannak.

2015. máj. 6. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!