IPhone 5s em van es nem szoktam soha bezárni az alkalmazásokat mert aszittem ha kiléptek belőle akkor mar bezárja. Hónapok óta így használom es mindig is hamar merült meg felforrósodott . Szerintetek lett valami baja?
Igazándiból szerintem azt nem úgy találták ki, hogy azt a felhasználónak folyamatosan zárogatni kelljen, szóval szerintem az a legjobb, ha hagyod a francba.
Vedd figyelembe, hogy a mai ,,okostelefonok" gyorsabban merülnek, átlagos használat melett max. 1 napos üzemidő
így van, iOS-en nem szükséges bezárni az alkalmazásokat, szóval valami más miatt merülhet a telefonod.
esetleg valami mást használ egy alkalmazás? (gps vagy ilyesmi)
Én se szoktam bezárogatni a dolgokat max ha valami nagyobb játékkal játszom és kilépek, azt bezárom.
Kb 1 napot bír ha nem csak a zsebemben van
Mivel iOS-en nincs valódi multitasking ezért ha a home gombbal kilépsz egy programból, az nem fog futni. Az oprendszer egy ún fagyasztott állapotba helyezi a programot ami annyit tesz, hogy processzort nem használ, csupán a memóriában hagyja a használt adatokat, hogy amikor újra átváltasz az adott programba, kevesebb időbe teljen elindítani.
Szóval nem azért merül gyorsan és/vagy melegszik mert a memóriában adatok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!