Melyik okostelefon az, amit nem kell naponta töltögetni, sokáig bírja az akkuja?
Nekem ilyen van, 4-5 napig birja általában. Gondolom az újabb verziókkal sincs gond, ezt még tavaly decemberben vettem.
Köszönöm. Nem baxtatom, mert még nem is volt.
Nem vagyok mobil családbarát. Csak a régi telefonomon, nem látom a kijelzőt napon mostanában. Ahogy látom ezek élesebbek, kontrasztosabbak, napon is látható. Vagy nem, mert akkor nem cserélem?
Gépen dolgozom sokszor, szóval az, hogy még a telefonomon is állandóan interneten legyek...na azt nem. :)
Az okostelefonok akkumulátorával sincs semmi gond, mindössze az a helyzet, hogy a sima butatelefonokkal ellentétben az okostelefonok elég sok energiát fogyasztanak, így 5 helyett csak 1 nap az átlagos üzemidejük, de minimum 4000 mAh akksival akár másfél napig is bírják, főleg ha csak telefonálásra használja a kérdező, ahogy írta!
Kérdező, igen így van, az okostelefonok kijelzője viszonylag elég jól látható erős napsütésben is, ráadásul állítható is a fényerejük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!