Renji7575 kérdése:
Samsung galaxy (s4) Tényleg két naponta KELL tölteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.. eddig 2-3 embertöl hallottam hogy a mostani samsung galaxy okostelefonokat kétnaponta kell tölteni mert egyszerűen olyan az akkumulátor jellege.
De persze legalább ennyi ember meg is cáfolja nekem az előbbi kérdést. És a leírásban én ilyet nem igazán olvastam. Akkor most hogy is van ez?
2015. aug. 15. 09:19
1/5 anonim válasza:
Akkor kell tölteni, ha lemerül bizonyos szint alá. Hogy hány naponta, az függ attól, ki mennyire használja.
2/5 anonim válasza:
Függ attól, hogy mennyit használod egy nap, miket futtatsz rajta. Egyébként igen, ha naponta, facebookozol, játszol picit, telefonálsz 20-30 percet, valószínűleg, 1-2 naponta kell tölteni. Akkumulátort igényel a processzor, a GPU mag, a memória, és még sok egyéb alkatrész, amihez bizony kevés az akkumulátor. Nem az akkumulátor jellege ilyen, hanem egyszerűen nem sikerült fejleszteni olyat, ami képes lenne kiszolgálni ezeket hosszabb ideig.
3/5 anonim válasza:
Előző választ kiegészítve, a régebbi telefonok, gondolok itt a nyomkodósra, azoknak nem volt ekkora rendszerigényük, de ugyan ekkora akkumulátorral működnek/működtek. A mai érintőkijelzősöknek már nem elég ez. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat.. megnyugodtam hogy nem árt neki az hogy tovább kitart a kezemben mint két nap ha úgy van. Igazábol elég változatosan van használatban:)
2015. aug. 21. 00:00
5/5 anonim válasza:
Egyre figyelj, ne merítsd le teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!