Hosszútávra melyik telefont vennétek?
Huawei P10 vagy Samsung Galaxy S7.
Sosem volt még csúcstelefonom, de elegem van, hogy maximum 1 év alatt hasznáhatatlanok lesznek az olcsóbbak.
Minimum 2 évre vennem, így pl. a rendszeres szoftverfrissítésnek örülnék.
Dehogy veri oda a huawei p10 az s7-et. :D
Én inkább a samsumgot ajánlom neked mint a huaweit mert sajna én megjártam anno a P9-el, mindog volt valami baja és hamaer belassult... Én ezek után inkább az s7-et ajánlom vagy az s8-at.
Huawei-t ne.
B*ssza meg magát mind a két gyártó.(De ha csak ez a kettő van akkor inkább S7)
Csak ez a kettő van?
Az Asus-ok sokáig kapják a támogatást és a akkumulátoruk erős viszont gyengécske a procijuk.
Asus:Asus Zenfone 3 Max
A Xiaomi nagyon jó kis telefon.Erős kihasználja az aksit.(de azt hallottam hogy törékeny).Persze a garancia beszerzés sem lessz könnyű.
Xiaomi:Xiaomi Redmi Note 4 Pro
A Lenovo-k se rosszak de ott NEM MIDEGGYIKNÉL de picit gyenge az aksi és a proci nem egy túl erős.De árához képes megéri.
Lenovo:Lenovo Vibe S1
Vagy bármilyen noname kínai telefon majdnem tovább bírja mint a Huawei vagy a Samsung.Egyszer befogják lassítani azokat a telefonokat hogy végyé' újat(A két nagy gyártóra gondolok).
Apple meg már nagyon elszállt az árakkal.300.000Ft-t egy telefon se ér.Az új iphone ha meg kapná az OLED kijelzőt bő 500.000Ft fölött lett volna.(De mivel az OLED-el kijelzővel gond van ezért még ősszel biztos nem lessz[ [link]
Hasonlítsuk össze:
Iphone 6s 190.000Ft
Xiaomi Redmi Note 4 Pro 70.000Ft
És a Xiaomi még erősebb és olcsóbb is.
Na ennyit az egészről.
Kis Kínai?
Öcsém a tavaly év gyártója volt.
Milyen két maggal?
A 6s+ 2 magos
A xiaomi redmi note 4x meg 10 magos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!