Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hosszútávra melyik telefont...

Hosszútávra melyik telefont vennétek?

Figyelt kérdés

Huawei P10 vagy Samsung Galaxy S7.

Sosem volt még csúcstelefonom, de elegem van, hogy maximum 1 év alatt hasznáhatatlanok lesznek az olcsóbbak.

Minimum 2 évre vennem, így pl. a rendszeres szoftverfrissítésnek örülnék.

2017. ápr. 24. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
A P10 odabassza az S7-et. Ez biztos. A samsung tavalyi modellje amíg a Huaweinek az idei. Ezért a P10 biztosan tovább kapja a frissítést. Bár ez attól os függ milyen szolgáltatótól veszel ugyanis a kedves mélyentisztelt Telenor nem ad frissítést az EMUI-hoz. Ez úton is a kqurva anyját! A többi szopgáltatóval nem volt tapasztalatom. Mindenkétt függetlent vegyél. Én mindenképp a Huaweit ajánlom!
2017. ápr. 24. 19:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Függetlenül venném, ez 100%. Habár pont az előbb keresgéltem, és a Telekomnál is független, árban sem rossz, még sima listaáron sem(viszont lehet, hogy akkor már részletre veszem ennyi erővel).
2017. ápr. 24. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Dehogy veri oda a huawei p10 az s7-et. :D

Én inkább a samsumgot ajánlom neked mint a huaweit mert sajna én megjártam anno a P9-el, mindog volt valami baja és hamaer belassult... Én ezek után inkább az s7-et ajánlom vagy az s8-at.

2017. ápr. 25. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Huaweit semmiképp...
2017. ápr. 25. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Huawei-t ne.

B*ssza meg magát mind a két gyártó.(De ha csak ez a kettő van akkor inkább S7)

Csak ez a kettő van?

Az Asus-ok sokáig kapják a támogatást és a akkumulátoruk erős viszont gyengécske a procijuk.

Asus:Asus Zenfone 3 Max

A Xiaomi nagyon jó kis telefon.Erős kihasználja az aksit.(de azt hallottam hogy törékeny).Persze a garancia beszerzés sem lessz könnyű.

Xiaomi:Xiaomi Redmi Note 4 Pro

A Lenovo-k se rosszak de ott NEM MIDEGGYIKNÉL de picit gyenge az aksi és a proci nem egy túl erős.De árához képes megéri.

Lenovo:Lenovo Vibe S1

Vagy bármilyen noname kínai telefon majdnem tovább bírja mint a Huawei vagy a Samsung.Egyszer befogják lassítani azokat a telefonokat hogy végyé' újat(A két nagy gyártóra gondolok).

Apple meg már nagyon elszállt az árakkal.300.000Ft-t egy telefon se ér.Az új iphone ha meg kapná az OLED kijelzőt bő 500.000Ft fölött lett volna.(De mivel az OLED-el kijelzővel gond van ezért még ősszel biztos nem lessz[ [link]

Hasonlítsuk össze:

Iphone 6s 190.000Ft

Xiaomi Redmi Note 4 Pro 70.000Ft

És a Xiaomi még erősebb és olcsóbb is.

Na ennyit az egészről.

2017. máj. 1. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogy lenne egy xiaomi vagy bármilyen androidos telefon erősebb mint egy i6s? Azt mond már meg. Benchmarkokban az iphone magasan a többi felett van és 2 maggal!!! Ez a szégyen az androidra nézve. Ha az iphone olyan szar akkor az vezeti az eladási piacot?
2017. máj. 1. 14:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Hogy jött ide az iPhone? Ha nem lenne olyan magasan az ára, szinte biztos, hogy azt venném a szoftveres támogatás miatt. De ennyit már szerintem sem ér meg egy telefon.
2017. máj. 1. 14:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Ilyen Xiaomi meg Vernee meg a Jóisten tudja milyen kis kínai mobilok nem játszanak a garanciális feltételek miatt.
2017. máj. 1. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Kis Kínai?

Öcsém a tavaly év gyártója volt.

Milyen két maggal?

A 6s+ 2 magos

A xiaomi redmi note 4x meg 10 magos.

2017. máj. 1. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
A huawei p10 180.000 forint körül van. Az iPhone 6s 32 GB nagyjából ugyanennyi.
2017. máj. 1. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!