150k forintért (max. ) milyen telefont tudnátok hosszútávra ajánlani? (gondolok itt (4-5 évre)
Figyelt kérdés
Én Honor 8-on, Huawei P9-en, Samsung galaxy S7-en gondolkozom. Ha esetleg van tapasztalatok vagy akármi (? :D) akkor azt leírhatnátok.
(Iphone SE-t azért nem szeretnék mivel NEKEM a 4 col az kicsi :/)
Trollok: ON mer' mér ne(de azért valaki adjon tippeket :D)
2017. márc. 15. 22:26
3/8 A kérdező kommentje:
A OnePlus-szal az a bajom hogy nem tudom meddig bírja/meddig támogatott szoftveresen a telefon :/
2017. márc. 15. 22:57
4/8 A kérdező kommentje:
a Mate 8 az egy phablet :D de azért köszi :)
2017. márc. 15. 23:04
5/8 A kérdező kommentje:
(túl nagy)
2017. márc. 15. 23:04
6/8 |Orfeusz| válasza:
A OnePlus támogatja a telefonjait amíg megvan a cég, és nem nagyon látszanak eltűnni a közeljövőben.
A GS7/Edge is jó.
5 év azért necces bárhogy is nézzük.
7/8 crudy válasza:
Oneplusnal nem kell felj h a szoftver tamogatottsag megszunne. Egy pareves startuprol beszelunk es nagyon nagyon gyorsan novekszik. Szoval oneplus vagy letv
8/8 anonim válasza:
Akkor még: Samsung Galaxy S7, Vernee Apollo, HTC Desire 10 Pro, vagy LG G5 Titan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!