Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan jelölik telefonok...

Hogyan jelölik telefonok esetében?

Figyelt kérdés
Adott egy telefon melynek a belsőmemóriáját kellene megtalálni. Milyen felirat van rajta?

2017. ápr. 22. 11:57
 1/5 Szirty ***** válasza:
Miért gondolod hogy mindegyik ugyanolyan alkatrészekből épül fel azonos módon?
2017. ápr. 22. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Memory...

2017. ápr. 22. 12:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy mindegyik ugyanaz. De ezek esetében van egy jelölési mód. Az utolsónak pedig köszönöm nem gondoltam hogy csak ennyi
2017. ápr. 22. 12:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Nos találtam egy Sandisk feliratú részt.Gondolom az lesz a belsőtárhely!
2017. ápr. 22. 12:21
 5/5 Szirty ***** válasza:

"Nem gondoltam hogy mindegyik ugyanaz."

Ha nem gondolod hogy mindegyik ugyanaz, akkor azt gondolod hogy eltérőek. Ha ezt gondolod, akkor miért gondolod azt, hogy minden gyártó ugyanazt a gyártmányú és típusú (tehát feliratú) memória áramkört alkalmazza a készülékeiben?

A Sandisk egy gyártó neve. A flash memóriák révén ismert.

Lehet tehát Sandisk feliratú chip a készülékben ami feltehetőleg memória áramkör. De azt sem írtad le milyen memóriát keresel.

Vagy azt feltételezed, hogy csak egy fajta van minden készülékben?

Miért feltételezel ilyet, minek alapján?

2017. ápr. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!