Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG KP 500 érintőképernyő - Mi...

LG KP 500 érintőképernyő - Mi a baja?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves LG KP 500-asom, és az utóbbi pár napban a kijelző alsó részén az érintést feljebb érzékeli, mint ahol hozzáérek. Ezzel mit lehet kezdeni? Volt már másnak is ilyen problémája? Van a beállításokban egy kalibrálás menüpont, ahhoz még nem nyúltam, azzal esetleg megoldható a probléma?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. máj. 14. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is ilyen telóm van, bár én nem tapasztaltam ilyet.

Kalibráld nyugodtan, lehet megoldja.

Ha nem akkor úgy gondolom vidd el aki ért hozzá, báááááár érintőssel nem tudom mit lehet kezdeni.

L/23

Ird meg majd mi lett.

2010. máj. 14. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Kalibráld be, mert azt elvileg minden bekapcsolásnál meg kell csinálni, hogy pontos legyen az érintés. Figyelj, hogy pontosan a pontokra "kattints"..
2010. máj. 14. 12:47
 3/6 anonim válasza:
kalibráld, nekem is volt ien problémám(Samsung S5200, de oasmi mint a tiéd) párszor átkellet kalibrálnom, mire sikerült.
2010. máj. 14. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
mert ezek az olcsó éritőképernyősök szarok nem pontossak az érintések pl:más betüt ír be stb
2010. máj. 14. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Eddig még semmi bajom nem volt vele egy év alatt, akkor megpróbálom a kalibrálást.
2010. máj. 14. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Tényleg nehéz tökéletesen eltalálni, de pillanatnyilag jól működik egy viszonylag pontos kalibrálás után.

köszi a segítséget.

2010. máj. 14. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!