Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lenne egy kérdésem hozzátok!...

H.Endre kérdése:

Lenne egy kérdésem hozzátok! Telefon választás előtt állok! Iphone 7 plus -on gondolkozom! Szerintetek jó telefon lehet? Nekem még nem volt IOS csak Android!

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:

ha nem kamu kérdés:

Legjobb telefon szerintem, én is ilyet vennék csak a 256 GB-os kerek 400.000.

De a legjobb választás egyébként.

2017. ápr. 20. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, Elvileg sebességben a Galaxy S8-at is agyonveri(bár szerintem tökmindegy, hogy 0,1 vagy 0,2 másodpercet kell várni a böngésző megnyitására, ez manapság már csak farokméregetésre való, lényegi különbség ritkan adódik).

A Mobilarena szerint az egyik legjobb phablet, tehát olyan rossz nem lehet.

[link]

Én mindenképp megvenném, ha elég nagy kezem lenne, és nem sajnálnék ennyit kiadni egy telefonra.

Még valami: ha Android után nem fog zavarni az iOS zártsága(pl. közvetlenül nem tudsz csak úgy YT downloaderrel zenéket rátenni :)), akkor nagyon is imádni fogod.

2017. ápr. 20. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Nahát ezt nem gondoltam volna hogy ilyen jó ez a készülék!

És még azt szeretném megkérdezni hogy melyik tárhelyjel vegyem? 32,128,vagy 256 ( ez már nagyon drága... ) a matt feketén gindolkoztam és a fehéren ( vagy még esetleg az arany). De mivel a telekomnál akarom vásárolni ezért itt csak ezek a színek 32gb be van! 128 ba meg van a piros, kozmoszfekete, és a roze arany! Ezek egyik se tetszik! A kozmoszfeketéről csak rosszat hallottam! Pl: nagyon karcolódik, és nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat! Viszont ha a 32gb et választanám se lenne rosz csak arról sem hallottam jókat pl: ha nem akarod fényképezésre, játszásra használni akkor jó! De mivel nagyon szép képeket készít meg szeretek is fényképezni ezért nem tudom hogy elég lenne e a 32gb! Meg még azt is olvastam róla hogy ha már egy 2-300-ft s mobilról van szó akkor minimum egy 128gb et vegyek!....

2017. ápr. 20. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nem videózol rengeteget, akkor elég lesz a 32 gigás is...én már nem férnék el rajta, nekem 128as kozmoszfekete van...van rajta tok, alámegy a por, és valóban már ilyen pöttyökben karcos a hátulja...
2017. ápr. 20. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 21. 14:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Végül Samsung galaxy a5 2017-nél döntöttem! :)
2017. aug. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!