Mire jó a Wi-Fi? Netezésre?
És ha netezésre, akkor wifi nélkül nem is lehet netezni? Vagy lehet, csak nem olyan jól?
Ne írjátok már kérlek, hogy nézzem meg googleba, mert úgyse olyan ajánatot ad ki, ami nekem kell, GyK-n meg keresőben már néztem :D
Köszi mindenkinek:)
A WIFI egy vezeték nélküli hálózat, amire csatlakozhatsz a telóddal. Nagysebességű neted biztosít, jó vele nyomni :D
Az a léyneg hogy pl egy egyetemen/kávézóban/modern buszon is láttam már XD van egy ilyen wifi központ, arra csatlakozhatsz vagy kód nélkül vagy kóddal, ha tudod a kódot. és ha csatlakoztál, akkor TADAMM OTT A NAGYSEBESSÉGŰ NET A KEZEDBEN :p PERSZE legtöbb helyen le van kódolva a wifi, de vhol direkt nincs pl kávézókban és kakor ott használhatod.
ja igen és ingyenes:P
és ezen kívül máshogy is felléphetsz a netre, csak azt használhatod bárhol pl 3G de azért fizetni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!