Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire jó a Wi-Fi? Netezésre?

Mire jó a Wi-Fi? Netezésre?

Figyelt kérdés

És ha netezésre, akkor wifi nélkül nem is lehet netezni? Vagy lehet, csak nem olyan jól?

Ne írjátok már kérlek, hogy nézzem meg googleba, mert úgyse olyan ajánatot ad ki, ami nekem kell, GyK-n meg keresőben már néztem :D

Köszi mindenkinek:)

2010. máj. 13. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A WIFI egy vezeték nélküli hálózat, amire csatlakozhatsz a telóddal. Nagysebességű neted biztosít, jó vele nyomni :D

Az a léyneg hogy pl egy egyetemen/kávézóban/modern buszon is láttam már XD van egy ilyen wifi központ, arra csatlakozhatsz vagy kód nélkül vagy kóddal, ha tudod a kódot. és ha csatlakoztál, akkor TADAMM OTT A NAGYSEBESSÉGŰ NET A KEZEDBEN :p PERSZE legtöbb helyen le van kódolva a wifi, de vhol direkt nincs pl kávézókban és kakor ott használhatod.

2010. máj. 13. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ja igen és ingyenes:P

és ezen kívül máshogy is felléphetsz a netre, csak azt használhatod bárhol pl 3G de azért fizetni kell

2010. máj. 13. 19:53
 3/5 anonim válasza:
100%
Igen netezésre. a Wi-Fi az igazábol fogja a netet kivéve ha az beltéri egységes szoval ha szomszédnak pl müholdas net van akkor azt te is tudod wi fi vel használni
2010. máj. 13. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Pl. arra is jó, hogy egy vagy több számítógépet összeköss hálózatba, vezetékek nélkül (l. az 1. választ)
2010. máj. 13. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. máj. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!