Melyik telót ajánljátok? Tapasztalatok?
Nem tudom milyen telót vegyek és milyen árkategóriában(100000 fölé nem nagyon akarok menni). Amit tudok az az, hogy érintőképernyős legyen és lehetőleg kapacitív. Ezeket a telefonokat néztem: Samsung Monte, Sony Ericsson Satio, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson Xperia X1, Samsungból szinte bármelyik, LG POP, Nokia C6, Nokia X6, Nokia 5230, Nokia 5530, Nokia 5800
Most Samsung S5230-am van és ezt is nagyon szeretem, csak kellene bele még pár plussz.
Ti melyik telót ajánljátok? Ha tudtok más jót légyszi írjátok meg, vagy hogy melyiket ne vegyem!
Előre is köszi!
samsung omnia II(i8000)
bár a htc-k jobbak!! nézz szét a htc-k között!
Én mindenképpen a Sony Ericcson Satiot venném [ennek a legjobb a kamerája, és nagyon szép teló]. Bár a Nokia jobb márka. Esetleg a Nokia 5530-at :) De ennek rosszabb a kamerája, szal ha teheted, akkor Satiot vegyél.
Em a mostani telóddal meg vagy elégedve? Mert én is ilyet szeretnék :)
19:57 vagyok.
Köszönöm szépen =))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!