Megérné iphone 5 vennem?
A mostani telefonom eléggé rossz már és szeretnék valami újjat kipróbálni. Soha sem volt iphone telefonom és most ezt szeretném kipróbálni.
Most azonban magamnak szeretném megvenni, ezért nem egy legújjabra gondoltam (iphone 6,7stb)
Nyílván mivel most lenne először ilyen telefonom nem is szeretnék több 100ezret költeni rá. Ezért egy iphone 5 telefonra gondoltam. Tudom elég régi, de nekem nem menőzésre kéne. Alapból tetszik a külseje (tudásáról még nem tudok ugye véleményt mondani, de elég ha egy alap telefon képességeit hozza)
Amikre használnám nyílván sms, telefon hívások.
Pár alap alkalmazás: pl. facebook, messenger, instagram. Mást nem is nagyon használok.
Max 100kép.
És 3-5 zene.
Másra nem igazán van szükségem. Ilyen esetben kezdetnek megtenné ez a telefon? Ja és nem évekre fektetnék be rá, ez csak ideiglenes mobil lenne. Kérlek titeket, hogy ne gyertek olyan dolgokkal, hogy az iphone igy szar..stb. Köszönöm szépen!
2 years later
Mist jött ki a 11 de még mindig kapható az 5s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!