Milyen telefont vegyek 70-80 ezer ft körül újonnan? Esetleg vodafonal?
Huawei p8 liteom van, de bízbe ejtettem..
Idáig minden huawei telefonom jó volt, bármilyen márka jöhet
- nem játszok telefono
- youtubozok
- sokat fbkozok, viber
- rengeteg beszelgetes, redes vagyok :D
- napi szinten 2-3 óra zenehallgatás
Ennyi amire kellene.
EZ nagyon megéri, nézd át.
Ami nem tetszett a válaszában, az az, hogy az iPhone 5S 81 300ft a legolcsóbban árukeresőn( [link] szóval felesleges pénzkidobás lenne a kérdezőnek, valamit a nevét sem jól írta le. Mivel lehúzás lenne, így arra mertem következtetni, hogy nem véletlenül írta így a nevét, és nem tudja mit ajánl.
De biztos én vagyok a barom.
Na mindegy, inkább nem foglalkozok veletek, nem érdemes.
63%-os (mostantol 62%-os): azért irtam iPhone-t mert megbizható teló és ott van az ára 80 körül. Na jó te belekötsz abba az 1300 forintba, de szerintem a kérdezőnek nem gond.
Ja és azért irtam úgy hogy ifon mert ez az én szarkasztikus fonetikám, válasz az ájfón és iFos -ra amik itt keringenek a gyakorin. Én igy írom hogy ne legyen egyforma a többiekkel. Ha nem vagy régi motoros itt a gyakorin akkor ezt persze nem érted.
Sosem volt iphoneom mindig huawei, esetleg samsung okostelóim voltak.
Nézegettem az iphoneokat, lehet várok egy hónapot és iphone SE veszek. Azon megtudom nyitni a word doksikat? Pdf et? Átkell konvertálni vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!