Jó androidos telefon, ami maximum 4,5 colos és 50-60 ezer az ára maximum?
És minek az a 4.5 coll? Nem sok értelme van, legfeljebb rosszabb rajta netezni. A külső méret szinte ugyan akkora mint egy 5.5-é.
nekem is ez a nyűgöm, kompakt méret, erős vassal. pont most vacillálok, hogy maradjak a keretben és érjem be kisebb teljesítménnyel, vagy menjek a keret fölé... :S
2014-5 óta nem nagyon jött ki ilyen. Azokat a modelleket még elvétve lehet kapni még akár újonnan. de lutri hogy 2-3 állás a boltban mennyire tesz jót az akksiknak.
Árkategóriátől független azért nézd meg ezeket, hátha:
- Moto G - a harmadik generációig bezárólag, azóta azok is tepsik lettek
- Sony Xperia Z5 compact
- Samsung Alpha, S5 mini
"És minek az a 4.5 coll? Nem sok értelme van, legfeljebb rosszabb rajta netezni. A külső méret szinte ugyan akkora mint egy 5.5-é."
Azért mert egy 160 centis lánynak kell, férfiként már én sem érem át rendesen egy kézzel az 5 colt, az 5,5 meg pláne röhejes, az már bele sem fér egy normális zsebbe. Egy 160 centis embernek már az 5 is nagyon nagy, nem akar külön táskát cipelni neki. Egyébként meg ha válaszolnál a kérdésre és nem kötözködnél, az sokat segítene. És méretben 99%-ban kisebb maga a telefon is, ha a kijelző kisebb, nem akartam itt mm határokat megadni.
Nem erőmű kell, mert nyilván nem lesz olyan erős egy kisebb telefon mint egy nagy, de ne 2-3 éves konstrukció legyen egy ezer éves Android verzióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!