Honor 8 vagy Iphone SE?
Mind a 2 telefonnak kíváló ára van és a tudásuk is megfelelnek az igényeimhez. Eddig csak androidos telefonom volt ezêrt a honor ebből a szempontból jobban tetszik de az IOSt is szívesen kipróbálnám. A másik indok ami a honorhoz húz az pedig a kamera mert nagyon szeretek fotózni de kamerám sajnos nincs ezért. Általában multimédiára használom a telefont valamint fontos a jó akku idő. Ti melyiket javasolbatok nekem?
Előre is köszönöm
Sz.B
Egyértelmű Iphone SE.
Az apple telefon szerintem a legmagasabb minőség, egyedül egy Samsung vagy Sony közelíti meg, de inkább a Samsung.
Na szóval nagyon jó telefon, és lehet majd a szoftvert frissíteni vagy 5-6 évig, tehát hosszútávra jó lesz, nem 2 évig.
Apple-t venném.
A 16-os? Határeset szerintem. Jó az.
Ha fényképezel akkor 2 hetente mondjuk lemented a képeket notebook-ra, és törlöd a telefonról.
Én azt venném, 16-os végülis jó szerintem.
Szerintem jó az, nekem volt 5S, az SE kijelző mérete ugyanaz, lehet netezni vele.
Jó mondjuk 6-os jobb volna persze, vagy 6 plus. Vagy ugye 7 vagy 7 plus.
Ezeknél ugye az 5, 5S ill. SE kijelző az kisebb.
De azért jó szerintem.
Én akkor is Apple-t venném.
elnézést elírtam, szóval 5, 5S vagy SE az kisebb mint 6-os vagy 7-es.
De azért jó.
Mondjuk egy Iphone 4-esnek azért elég kis kijelzője volt.
Honor 8, egyetértek azzal a hozzászólóval, aki azt írta, hogy esetleg a kis mérete miatt éri meg.
De ha viszonylag sokat netezel, szerintem sokkal jobb egy nagyobb kijelző, és persze az is érvadó, hogy a tárhelye nagyobb, illetve bővíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!