Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G4 tulajok írjanak! Valaki...

LG G4 tulajok írjanak! Valaki 601-es alaplappal?

Figyelt kérdés

Van egy 601es G4em (815 EU version), a doboz hátulján 1.1 es a hardver verzió. A telefon nem melegszik, nem akadozik,touch működik rendesen. Pontosan 1éves és 4hónapos a telefon. Én 4hónapja hasznlom.

Az lenne a kérdésem, hogy valakinek volt e már 601es alapláppal bootloop hiba? Mennyi idő után? És nekem mennyi az esélye hogy előjönne?

2017. ápr. 8. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Fölösleges ilyeneket kérdezned. A készülékek teljes egésze érintett a dologban. Én is hasonló cipőben járok, csak LG Nexus 5X-el.

Ha van hivatalos gari rá, mivel meg lett hosszabbítva így még 6 hónapod van. Max utána aggódj, addig ne. Sőt ha most menne tönkre, akkor még örülhetsz is, mert alaplapcsere esetén növekszik a gari az alaplapra 1 évvel.

2017. ápr. 8. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Az 5X garija nem lett kiterjesztve, bár még nincs gond de eddig én is aggódtam, aztán rájöttem hogy még fölösleges gari időben ezen agyalni éjjel nappal.
2017. ápr. 8. 20:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi...csak az a baj hogy nincs hivatalos garancia papírom rá mivel second hand telefon :/ meg van a garancia lap csak nincs kitöltve..
2017. ápr. 9. 20:33
 4/4 anonim válasza:
Nekem 601-es van.1év 4 hónap után lett bootloop.
2017. aug. 8. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!