Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry Passort tulajok mi...

Blackberry Passort tulajok mi a véleményetek a telefonról?

Figyelt kérdés
Nézegetem a teszteket, olvasok róla egy ideje, mert gondolkodok a vásárláson, tetszik, egyedi. Tudom, hogy az opp rendszer, az app hiány sokakat elijeszt, de nekem nem fontos a sok app. Játékra egyáltalán nem kell. Legyen megbízható, netre jó legyen (pl ide :D ) facebook, meg youtube. A kamera milyen képeket készít? Te elégedett vagy a telefonnal?

2017. jan. 27. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem BB 10-es telefonom van (nem Passport), úgyhogy csak a rendszerről tudok érdemben nyilatkozni.

Net: A gyári böngészőn nincs adblock funkció, ami elég zavaró. Más gondom nekem nincs vele. (Van fizetős alternatíva reklámblokkolással).

Facebook: Böngészőből működik :D Van ugyan külön Facebook alkalmazás, de arról nem sokan vannak jó véleménnyel:

[link]

Messenger nincs, ha ez probléma neked, akkor nem a Blackberryt javaslom :)

Youtube: Ez is megy böngészőből :P A gyári Youtube app konkrétan egy link, ami megnyitja a Youtube oldalát a böngészőben...

Viszont van helyette ilyen, ez elég jól működik:

[link]

Szvsz én nem vennék már BB 10-es telefont. Maga a gyártó is elkaszálta a rendszert, állítólag már csak egyetlen egy frissítés fog kijönni rá (10.3.4), bár az eddigi updatek se hoztak egetverően sok újdonságot.

2017. jan. 31. 02:38
 2/2 Smith2565325478 válasza:
Miért lenne elkaszálva az OS10? Mondta a cég vezetője? Elárulom,hogy nekem van 6 éves rendszerű BlackBerry telefonom! Már nem frissítik de tökéletesen gyors a net! Passport telefonom van nem is egy! Nem nagyzolok,csak fanatikusa vagyok e telefonnak és a BlackBerry nek! Sokan vesznek Passport telefont! Biztos forrásból tudom! Hogy honnan nem lényeges! Nem vagyok valami nagy ember de azt tudom milyen jó! Vannak a BlackBerry World be youtube alkalmazás és facebook s facebook messenger! Tudja a hub integrációt is! Tapasztalatból írom jó! Nem olyan mint a droidos de az mindig hibás! Sok a panasz! Lehet nincs frissítés mint a droidoson s nem tudja ugyan azt de ami a legfontosabb azt tudja az is! Nekem már nincs facebook de nem is kell! Kamerája penge! Épp ma vett egy jó barátom Passport telefont! Már most szereti s utálja már a droidot ezért váltott erre! Kiad valaki több száz ezret egy telefonra aztán 1 év és mondják elavult! Passport megbízható! Az hogy x embernek baja van vele,az sok mindentől függ! Gyári hiba minimális! De sokan megveszik azt aki nem ért hozzá es ossze vissza telepít persze besza....rik! Csak azt ugye nem mondják! Hiba ahogy írtam lehet gyári de az a ritkább! Azt sokat olvastam a droidosok problémákkal! De annyi probléma nem volt egy BlackBerry telefonnal mint egy droidossal! Még egy pl Passport nem robbant még fel! Az aksira se volt panasz nagyon! Ami meg szoftver azt hamar orvosolták! Biztos van droid ami jó de Passport aksija is jó! Tudom!
2017. szept. 24. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!