Milyen véleménnyel vagytok a BlackBerry Passport telefonról?!
Nagyon tetszik ez a telefon, viszont merőben eltér az eddigi készülékeimtől /Samsunk, LG/. Legfőképp a letölthető alkalmazások érdekelnének; teszem azt ugyan úgy játszhatok pl. egy Pixword-el, mint az androidos telefonokon?
A válaszokat előre is köszönöm!
A BlackBerry Passport nagyon jó telefon. Ennek ellenére a BlackBerry operációs rendszere egyszerűen kezelhető és a "gesztusvezérlésen" alapszik. Hiába nagyon jó telefon, de a legtöbb BlackBerry a játékokból egyszerűen kidob, megszakítja valamilyen hibaüzenettel, és túl sok alkalmazás nem érhető el rá.
Egy Androidos készülék sokkal jobb lenne játékok, és alkalmazások telepítésére. Neked akarok jót! :)
Egyetértek a fentiekkel a Passport egy kiváló telefon, a fentiekhez még hozzátenném, hogy már régóta elérhetőek az androidos, a Google Play Szolgáltatásokat nem használó alkalmazások telepítése, valamint a BB10.3 rendszernél már alapból megtalálható az Amazon AppStore melyből bizonyos appokat be lehet szerezni...
Mivel nem rendelkezem ilyen készülékkel, igy szvsz legokosabb lenne olyan emberékkel beszélni erről, kik napiszinten ilyet használnak, pl a Mobilaréna Passlorttal foglalkozó tesztjének fórumában...
Teszt:
Fórum:
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a válaszokat! :)
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy az interneten azt olvastam, a magyar szolgáltatók kivették a választékból a kanadai készülékeket. Én alapból T-mobileos vagyok, szerintetek tényleg nem tudnék náluk venni?! Rendelős oldalakat láttam ugyan, de jobb szeretném személyesen átvenni.
Magyarországon, rendelés nélkül ezt tartom a legjobbnak:
Megbízhatónak tartom a hasznaltgsm.hu-t, és új készülékeket is árulnak. Más oldalt nem tudok sajnos, remélem segítettem :)
Köszönöm szépen, ez tényleg nagy segítség! :)
Még annyit ha meg tudna mondani nekem valaki, hogy Magyarországon is van-e "fekete péntek", és ha igen, akkor melyik üzletekre vonatkozik, azt nagyon megköszönném!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!