Végső döntés előtt állok. Ti melyiket választanátok? (Lenovo, Navon, Microsoft, BlackBerry)
Ezeket a telefonokat néztem úgy ki, amik szóba jöhetnek:
- Lenovo S850C
- Lenovo A6000
- Navon Mizu m502
- BlackBerry Z3
- Microsoft Lumia 535
- Microsoft Lumia 640
- Microsoft Lumia 640 XL
Körülbelül ezekre a célokra kellene:
- Facebook, Twitter, MySpace, Instagram, Vine, Viber, Tumblr, ha esetleg Windows Phone akkor Office
- illetve egyéb appok
Ezeket kellene figyelembe venni:
- gyors, gördülékeny, megbízható működés
- mivel hosszabb távra tervezem, így minőségi, strapabíró
- internet: WIFI vagy mobilinternet bármiféle "idegesítő" tényező nélkül, gondolok itt pl. arra, hogy WIFI jelet egyik pillanatban veszi, a másikban már nem
- elég memória, ezt azért írom le, mert előző telefonomnál is az volt a gond, hogy megtelt a belső memóriája, és nem tudtam egy idő után több appot letölteni, csak a legalapabbakat, a memóriakártyára pedig bizonyos alkalmazások nem voltak menthetők
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás a leírtak alapján? (méret nem számít, mindenféleképp 5" vagy afelettit akarok)
Ha emberi méretben akarod akkor elsődlegesen bleki z3, vagy végső esetben 640sima.
Mind a kettő telefonnak ill rendszernek megvannak a maga jóságai, legjobb lenne ha személyesen tapasztalnád mind a kettőnél :)
csak a 640 vagy 640XL :)
a BB már egy hanyatló, halott márka
Ha strapabíró kell csak is a Blackberry! Appok terén nem a legjobb a felsoroltak közül csak Viber nincs. De szerencsére van már a csodálatos Amazon appstore és szinte minden IOS és Android alkalmazást le lehet tölteni. Egyébként ha elkezded használni a BBM-et utána biztos nem akarod majd a Vibert vagy a Whatsappot. A rendszer remekül működik, évek óta BlackBerrym van és még 1x sem fagyott nem úgy mint a többi rendszer...
Végül még annyit hogy az 5" vagy nagyobb kijelzős telefont megbánod mert hihetetlen mennyire hamar reped hiába van rajta gorilla glass 3 a megfeszüléstől nem véd..ez csak tapasztalat. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!