Végső döntés előtt állok. Ti melyiket választanátok? (Lenovo, Navon, Microsoft, BlackBerry)
Ezeket a telefonokat néztem úgy ki, amik szóba jöhetnek:
- Lenovo S850C
- Lenovo A6000
- Navon Mizu m502
- BlackBerry Z3
- Microsoft Lumia 535
- Microsoft Lumia 640
- Microsoft Lumia 640 XL
Körülbelül ezekre a célokra kellene:
- Facebook, Twitter, MySpace, Instagram, Vine, Viber, Tumblr, ha esetleg Windows Phone akkor Office
- illetve egyéb appok
Ezeket kellene figyelembe venni:
- gyors, gördülékeny, megbízható működés
- mivel hosszabb távra tervezem, így minőségi, strapabíró
- internet: WIFI vagy mobilinternet bármiféle "idegesítő" tényező nélkül, gondolok itt pl. arra, hogy WIFI jelet egyik pillanatban veszi, a másikban már nem
- elég memória, ezt azért írom le, mert előző telefonomnál is az volt a gond, hogy megtelt a belső memóriája, és nem tudtam egy idő után több appot letölteni, csak a legalapabbakat, a memóriakártyára pedig bizonyos alkalmazások nem voltak menthetők
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás a leírtak alapján? (méret nem számít, mindenféleképp 5" vagy afelettit akarok)
Köszönöm a válaszokat. Végül megszületett a döntés, a Microsoft Lumia 640 mellett döntöttem, az LTE-s készülék.
A BlackBerry-t csak véletlenül tettem bele, megláttam egy oldalon, ahol telefonokat tüntettek fel hasonló árkategóriában és gondoltam ideírom azért, akár azt is választhattam volna, de elgondolkodva távol maradok inkább tőle, meg az Androidos készülékektől is. Szerintem Windows Phone megbízhatóbb, mint az Android vagy a BlackBerry OS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!