Tényleg lassítja a Samsung az telefonjait?
Figyelt kérdés
egy barátom mondta hogy így van. de nem hiszek neki. hisz nem csinálhat ilyet egy cég. állítása szerint az 5 éves Sony S LT26i -je nem lassult az évek alatt. ti mit gondoltok ?
A KÖTEKEDŐ MEGJEGYZÉSEKBŐL NEM KÉREK.
2017. ápr. 4. 18:40
11/14 anonim válasza:
Szóval azt szeretnéd, hogy tiéd legyen az utolsó szó, legyen. Írj még valami marhaságot, aztán meg is vagyunk.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. hasonló gondolatok kavarogtak én bennem is bennem.
2017. ápr. 5. 19:05
13/14 anonim válasza:
11.Szerintem az a marhaság amit te állítasz... ugy alkotsz véleményt hogy semmi tapasztalatod nincs vele kapcsolatba es ok nelkul leszolod... aki ert hozza nem alkot ilyen velement es szolja le a masokat, de magadat minosited😌
14/14 anonim válasza:
Ha fáj az igazság, mert nem tudod elfogadni, hogy az iPhone 5S ma már egy lassú alókategóriás Androidos telefon szintjén van, akkor így jártál.
Bár már előttem is megírták. Én sem fogok veled vitázni, számomra itt véget ért a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!