Tényleg lassítja a Samsung az telefonjait?
egy barátom mondta hogy így van. de nem hiszek neki. hisz nem csinálhat ilyet egy cég. állítása szerint az 5 éves Sony S LT26i -je nem lassult az évek alatt. ti mit gondoltok ?
A KÖTEKEDŐ MEGJEGYZÉSEKBŐL NEM KÉREK.
Összekevered az Apple-lel.
Lassulni meg simám tud, ha sok alkalmazás van feltelepítve, amik nagy része ráadásul a háttérben is fut. Emellett az appok teljesítményigénye is nőtt az évek során, ahogy egy weblap felépítése is komplexebb lett.
#1-nek igaza van.
Igen, az Apple-t itt dicsőitik sokan, hogy nem tudom hány évig kapnak frissítést az iPhone-ok, közben az utolsó pár frissítésel olyan lassúak lesznek, mint egy alsókategóriás Androidos telefon 1év használat múlva.
Míg az Androidos telefonok többsége, (a Samsungok főleg) csak addig kapnak frissítéseket, amíg bírja a telefon. Így nem lesz 5 év múlva is a legújabb szoftver rajta, de nem fog befagyni a gyári telefon, üzenetek, kamera, stb alkalmazásoktól.
Tévedsz... Nem hivatalosan ugyanúgy lehet tovább frissíteni.
Az iPhone 5s-en a legújabb szoftver van? XD
Képzelem milyen szar lehet
Idővel "szemetelődik" a legjobb rendszer is, és a programok is egyre nagyobbak, nagyobb igényűek.
Elég csak arra gondolni, hogy anno az Xperia X8-asom 120MB memóriájával vígan futtatta a skype videóhívást, a messengert, böngészőt. Manapság 1-1 program önmagában többet fogyaszt (és hozzá kell tenni, ugyanazt tudják, vagy néha még kevesebbet...)
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a nyers android rendszer igénye nem nőtt túlzottan az évek alatt. Nekem egyedi 7.1 rendszerrel a régi Xperia T-m gyorsabb mint a saját gyári, régi szoftverével.
Ráadásul az emberek igénye is változik úgy vettem észre. Én például teljesen elvoltam a régi telefonommal, de utólag kézbe véve azonnal látom a különbséget egy mostani csúcs telefon sebességéhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!