Melyik a legjobb xperia véleményetek szerint?
Figyelt kérdés
azok közül amik eddig kijöttek. gondolok itt megbízhatóságra,aksira,kamerára stb.. amik népszerűek,és megfizethetőek mondjuk. akár használtan is!2017. ápr. 4. 14:39
1/3 anonim válasza:
Z (csúcskategória) szériából egyértelműen a Z2 mondható a legjobbnak.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is a régi Z széria volt jónak mondható,azok közül is a régebbiek.(a Z5 már nem sikerült annyira jóra)
Illetve azoknak a Compact változatai most is elkelnének.(tudom X Compact-t,de jobb választás egy használt Z5C konkrétan mindenben)
3/3 A kérdező kommentje:
egy z2-t néztek ki használtan 30 ezer! megtetszett. ő lesz a választás,de először el kell adnom mostanit,c2305 amivel semmi bajom,csak kevés a ram! erősebbet szeretnék ezért. egy hónapja vettem ujonnan.
2017. ápr. 4. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!