Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek Iphone 7-es van,...

Akinek Iphone 7-es van, tapasztalt valami hátrányt, hogy elvették a jack dugót?

Figyelt kérdés

2017. márc. 31. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Rövid válasz:

Nem.

(i7+ Matt Fekete 256Gb)

2017. ápr. 1. 00:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz.

(iPhone 7 Matte Black 32GB)

2017. ápr. 1. 09:35
 3/6 anonim válasza:

Egyáltalán nem hiányzik. :)

(7+, 32 gb, rosegold)

2017. ápr. 1. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem már volt...én használnék egy Lightning csatis AUX kábelt, beépített DAC-al, mert fontos volt a jobb hangzás...érezhető a különbség, ha csak egy sima AUX kábellel, meg az adapterrel használom.

Idáig tökéletesen működött, de amióta 10.3-ra frissítettem, nem támogatott eszközként pár perc múlva szétkapcsolja.

Egy sima jack csatlakozónál soha nem érdekelte a rendszert, hogy vajon van-e rajta Made for iPhone licensz...na mostmár lightning-al ezt is figyeli, és dobhatom a kukába az egyébként nem olcsó kábelemet, és vehetek mégegy adaptert(a sajátomat a céges autóban használom). Vagy persze vegyek mégdrágábban valami licenszelt AUX kábelt...

2017. ápr. 2. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Én eddig nem, bár szinte mindig viszem magammal az átalakítót, ha esetleg kellene, nem foglal nagy helyet.

Viszont továbbra is korainak érzem, hogy kinyírták a jacket.

2017. ápr. 2. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Zenet leginkabb autoban hallgatok blutoothrol. Minden masra tokeletesen eleg a lightning fules. Tolteni a telefonom meg zenet hallgatni egyszerre nemszoktam :D
2017. ápr. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!