S7 edge nougat frissites után mas is tapasztalt ilyet?
Ugy nez ki nem vagy egyedul:
Hogy mi a megoldas nem tudom, keresgelj a gugliban ilyesmiket:
"android nougat update notification sound problem"
"Nem a Nougatnak a hibás, hanem az a gyártó, amelyik hanyagul implementálja a készülékeire."
Hát a fenti link a Nexusokon lévő nougat problémákról írt, ha van piacon olyan teló, aminek ideálisan optimalizáltnak kéne lennie az oprendszerrel, hát az tutira a Google saját készüléke. :D
Mindenesetre ahogy végignéztem a hibákat és megoldásukat, csupa olyan "rutinhibát" látok, ami az androiddal mindig is együtt járt rom szintlépéseknél.
Talán az 5-ről 6-ra lépés volt az egyetlen, ami (legalábbis az LG G4-emen) bökkenőmentesen sikerült.
Samsungék meg, nos, sosem voltak éppen a tökéletes rom-optimalizálásról híresek.
Azért nem kell pánikba esni, sok vevő sok morgására gyors bugfix a válasz.
Az S7-et kikáltották 2016-ra az év telefonjának, a Note-balhé után, a leendő S8 eladások érdekében tutira gyorsan fognak minden problémát gyógyítani, nagyon kell most a Samsungnak a jó reklám.
Én egyébként ajánlanám az értesítő hang változtatását, lehet, hogy a frissítéssel változott a használható hangok listája és nem történt meg az automatikus visszaállás az alapértelmezettre.
Ilyen gond sok android rendszerváltásnál előfordult, amikor új csengőhangok jöttek be.
Csak ezért még nem vetnék követ a Samsungra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!