Az OP3T tulajokhoz szolnek. Barmifele negativ kritika a telefonnal kapcsolatban?
(Azon kivul, h a hatlap csuszik mint a taknyos angolna)
Leginkabb ilyen frissites utani szoftverproblemakra lennek kivancsi.
Nekem nincs ilyen készülékem (sajnos), de szerintem kiváló készülék, főleg a mostani limitált colette színben.
Egyébként pont a napokban lehetett olvasni ezt:
ami nem feltétlen biztató, de kérdem én, melyik telefongyártó hibátlan?
Még mindig jobb mintha alaplapi bootloop-os lenne, vagy akár gyulladna az akkuja. :)
Én a következő csúcsmodelljüket várom már egy ideje, állítólag április vége -- június eleje-közepe fele fog megjelenni.
Várok vele 1 hónapot (tesztek), és ha meggyőzött instant buy :)
Nekem másodjára szaródott el a rezgőmotor, ilyen hangot ad:
https://www.youtube.com/watch?v=Iv1awnNhcgg
Első alkalommal elküldtem szervizbe, kicserélték. Cserébe összekarcolták a kijelzőm. Amire a Support annyit írt, hogy "bizonyítsam".
Másodjára ugyanúgy tönkrement a rezgőmotor, már ki sem cserélték. Supportnak írtam, belinkeltem 10 videót, fórum témát, hogy sokan panaszkodnak erre a gondra. Erre az volt a válasz hogy ez nem bizonyíték, "Bizonyítsam saját videóval, hát mondom kösz, de nincs GoPro-m amivel felveszem, és amúgy sem túl nagy öröm havonta szervizeltetni, újratelepíteni.
Az ilyen hozzáállás miatt teljesek kiábrándultam a telefonból, főleg hogy most van egy 3 hónapos telefonom összekarcolva és még idegesítően szarul is rezeg...Pont ezért biztos hogy a következő telefonom nem OP lesz, mert nincs türelmem ahhoz hogy én bizonyítgassam hogy szar a telefonom és javítsák már meg...
Viszont hozzá kell tenni, hogy a hibákat leszámítva nagyon ott van a készülék.
- Csúcs hardver
- Pontos ujjlenyomat olvasó
- Nagy tárhely
- Gyors adatátvitel
- Villámgyors töltés
- 1,5-2 nap üzemidő
- Új, tiszta szoftver
- Segítséget adnak a Root joghoz és egyedi rendszerekhez
- Nagyon jó a kamera (plusz az utóbbi időkben javítottak a stabilizáláson is nem remeg a kép videózásnál)
- Egész jó gyári tok van hozzá. Nekem flip tokos, még tokkal együtt is olyan vékony mint 1-2 telefon tok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!