Mit tegyek? Ezt kaptam a messengertől. Akkor Mostmár fizetős vagy mi?
Köszönjük, hogy a Facebookot használod az ismerőseiddel való kapcsolattartáshoz. Sajnálattal közöljük, hogy a mai nap, azaz március 29. után nem támogatjuk az alkalmazás általad használt verziójában az üzenetküldést. Ha szeretnél továbbra is Facebookos üzeneteket küldeni és fogadni a telefonkészülékeden, kérjük, frissítsd a Facebook alkalmazást a legújabb verzióra: [link] Köszönettel: A Messenger-csapat.
Ha rákattintok csak mimdenfele hülyeséget hoz ki és azt Írja , hogy vegyem megy az előfizetést 365 napra , meg ilyenek...Mit tegyek.. Nem akarom megvenni😞.Miert menr tönkre..És miert pont most😞...
Azt hozzá kell tenni hogy Microsoft telom van, tehát Windows , ami valljuk be nem a legjobb...
Nem lehet, hogy az új frissítés ilyen sz*r?
Azért nem gondolom azt, hogy csak úgy küldhettek üzenetet, hogyha frissítitek, mert én azóta nem frissítettem, hogy megjelent a "Napom" sáv. Még az az előtti verziót használom, és tökéletesen működik.
Próbáljatok visszarakni egy olyan verziót, aminél még működött.
Látom nem vagyok egyedül... :(
én újra telepítettem.....és semmi. fizess érte,ha akarsz chetelni. felháborító... lecserélem a telefonom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!