Mit tegyek? Ezt kaptam a messengertől. Akkor Mostmár fizetős vagy mi?
Köszönjük, hogy a Facebookot használod az ismerőseiddel való kapcsolattartáshoz. Sajnálattal közöljük, hogy a mai nap, azaz március 29. után nem támogatjuk az alkalmazás általad használt verziójában az üzenetküldést. Ha szeretnél továbbra is Facebookos üzeneteket küldeni és fogadni a telefonkészülékeden, kérjük, frissítsd a Facebook alkalmazást a legújabb verzióra: [link] Köszönettel: A Messenger-csapat.
Ha rákattintok csak mimdenfele hülyeséget hoz ki és azt Írja , hogy vegyem megy az előfizetést 365 napra , meg ilyenek...Mit tegyek.. Nem akarom megvenni😞.Miert menr tönkre..És miert pont most😞...
Azt hozzá kell tenni hogy Microsoft telom van, tehát Windows , ami valljuk be nem a legjobb...
Ne a linkre kattint, hanem keresd meg az alkalmazást az áruházban, és ott kattints rá a frissítésre.
Nem tudom ez az oldal mobil kompatibilis-e, de ha nem az, akkor sokáig tart betölteni. És a sok reklámot meg hirdetést is úgy jeleníti meg, mint gépen. Mivel a képernyő nem zsugorodik össze arányosan annyival, amennyivel egy monitor képe nagyobb, ezért az oldalnak csak a bal felső sarkát látod. Menj lefelé az oldalon vagy mozgasd el a görgőt balra, valahol ott lesz a link.
Najó, ez lehet h nagyon nyomin hangzik, de halál komolyan!Nem lehet frissíteni !!csak annyi van írvah hogy megosztás vagy megtekintés !Ennyi...
Olyan hulye vagyok infobol😢😢 buhuhu.....
Azert koszi a válaszokat, mindenki kapott zöld kezet😊
Köszi, ez megnyugtato😅😅, de akkor megis miert nem tudok beszelni a barátaimmal??
Mar le is toroltem , ujratelepitettem. Es semmi!! Ugyanezt irja ki!!
Nem kaptál el valami vírust?
Vagy ami általában gyógyír, kapcsold ki a telót fél órára, és vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!