Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki segitene aki T-mobilos,...

Cic0128 kérdése:

Valaki segitene aki T-mobilos, feltöltőkártyás és wifi nélkül netezik?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy rendeltem Maraton 500 csomagot amivel elvileg tudtam volna netezni . De csak annyit szoktam hogy megnézem a Messengert ha ir a lányom. Egy napig működött aztán nem . felhivtam a szolgákltatót azt mondták kapcsoljam be a napinetet , az meg szedi naponta a 181 ft-ot . Mikor bekapcsoltam eltünt a maraton 500 megrendelt csomagom amiből még alig fogyott . Megint felhivtam őket de megint csak tévútra vittek , Kapcsoljam be a napi netet. Tud valaki segiteni ? Ti mit használtok hogy kifizetődő is legyen? Itthon nincs gondom mert van wifi csak munkába szeretném megoldani . Családdal itt tudjuk tartani a kapcsolatot. Csak olyan irjon aki segiteni akar nem beszólogatni. Van ilyen ember is aki nem igazán ért hozzá. Köszi

2017. márc. 30. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

A kérdésed előtt kérdezhető, hogy a Messengered milyen üzemmódban használod?

Karakteresben, vagy karakteresben és Video üzemmódban is egyszerre?

2017. márc. 30. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Igaz mi Telenor vagyunk ,de 500 mega elég egy hónapig.Nalunk is otthon wifi van,és chaten keresztül tartjuk a kapcsolatot mikor távol vagyunk. Semmi napi net (nálunk mobile online start) nem kell hozzá.Ez persze a szolgáltató érdeke hogy használd. Természetesen ilyenkor eltűnik a megrendelt csomag,ami elég bosszantó lehet. Talán még az automata frissítés ami forgalmat generál? Az hogy van beállítva a készüléken?
2017. márc. 30. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

T. #2-es hozzászoló,

elolvastad a kérdést?

"T-mobilos" és "wifi nélkül".

Mi is T-mobil netet használunk.

Szeretnénk megosztani a tapasztalatot a kérdezővel.

Ha fontos számára. Akár magánban is.

2017. márc. 30. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen olvastam . 1195 Ft 30 napra dominó díjcsomag mellé plusz szolgáltatás. Attól hogy más a szolgáltató még ugyanúgy működik a mobilnet. 500 MB eleg messengerhez. A frissítésről azért kérdezem,mert van olyan telefon amin külön be kell állítani ,hogy csak wifin töltse le .
2017. márc. 30. 18:51
 5/8 Alex Fly ***** válasza:
40%
Net Plusz L díjcsomaggal (30 napra 1 GB adat) nem volt ilyen gondom. Ha ez segítség...
2017. márc. 30. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk is NETPLUSZ van és semmi komolyt nem csináltunk, csak néhány szoftvert frissítettünk és már alig van kedvezményes adat letöltés belőle.

Nem szoktuk idő előtt új csomagot aktiválni.

Ha nem video üzemmódban használsz Messengert, akkor "belassított" nettel is működnie kell, karakteres üzemmódban.

Nem használunk Messengert, mert ez helyett van jobb is.

Pl. a távsegítség üzzemmód. Még belassítva is használgató.

:)Persze a Messenger eleve nem távsegítő program. Hanem csak chat.

Távsegítő programmal is lehet chatelni, csak nem ország-világ szinten.

Laptoppal használjuk a mobilt.

WIFI HOTSPOT-ot gondolom ismered. :)Ha nagyon sok mindent szeretnénk letölteni akkor meg van a lehetőség rá.

Az 1 GB adatmennyiség se sokat ér mobil neten.

Az előnye mégis megvan.

Pl.hordozható és zsebre vághatod az internetet.

Nem szorulsz rá WIFI HOTSPOT-ra és másokkal is meglehet osztani jártadban-keltedben.

Csak nem mindig gyors.

2017. márc. 30. 19:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítsêgeket mindenkinek
2017. ápr. 3. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:

En is hasonloan jartam.Nekem csak akkor kell,ha nincs ingyenes wifi eleres.

Van amikor mukodik,van amikor nem.

Telekom,Maraton 500.A mobilnetet hiaba kapcsolomkapcsolom be,nincs netnet lefedettseg?Vagy mi az ok vajon?Neked megoldodott??

2017. ápr. 14. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!