Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Feltöltőkártyás mobillal, ha...

Feltöltőkártyás mobillal, ha van rajta wifi, hogyan kell netezni? Hogy kell a netre kapcsolódni?

Figyelt kérdés

Bekapcsoltam a mobilona wifit. Keresi is, kiírja a gépeket és kódot kér hozzá. Mit kell oda beírni?

Nekem is van a gépemen Telenor mobil net. Arra sem csatlakozik, hogyan kell?

2012. márc. 18. 20:41
 1/5 anonim válasza:
Akkor sem csatlakozik, ha beírod a mobilnet jelszavát?
2012. márc. 18. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert az enyémet nem is érzékeli. Nekem netbookom van, samsung, a mobil meg apple-t érzékel. De gondoltam, hátha csak a nevet írja ki másként. Beírtam a netem jelszavát, de nem fogadta el.
2012. márc. 18. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Én vásároltam egy internet előfizetést, vettem hozzá egy WiFis routert, beírtam egy jelszót, azt én tudom, és én fel tudok a netre a WiFis telefonommal csatlakozni, mert a kért jelszót tudom és be tudom írni.

Na, ilyenféle jelszót kér Tőled is!!!

2012. márc. 18. 20:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Tudom, de nem értem.

.

Millió tini netezik pl a suliban mobilról, kétlem, hogy előfizetésük lenne.

De én miért nem tudok? Csak úgy lehet?

2012. márc. 18. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok szolgáltatónál van olyan netcsomag hogy fizetsz pár100ft-ot havonta és x Mb-ig netezhetsz. Meg pl facebook ingyenes.

Wifit meg keresel egy kódolatlant, csatlakozol és netezel. Ha van beállítva jelszó akkor kéri. Ha nincs akkor csak simán csatlakozol.

2012. márc. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!