Miért nem hozza be az oldalt a feltöltőkártyás net?
Figyelt kérdés
Nővérem vett Vodafone feltöltőkártyás netet, működik neki (kiírja az adatforgalmat,stb), de nem hozza be az oldalakat, gondolom nem találja a kiszolgálót vagy valami, telón beszéltünk, nemtudom pontosan mit mondott már! A lényeg hogy nem hozza be az oldalt neki! Mi gond lehet?? köszi előre is2012. jan. 2. 17:26
1/3 anonim válasza:
oké hogy feltöltőkártyás,DE! Modemes net a számitógép,laptop esetén, vagy Mobilra rendelt feltöltőskártyás netet?
2/3 A kérdező kommentje:
jah igen sry xD laptop :D
2012. jan. 2. 17:35
3/3 anonim válasza:
nekem is olyan van! :D
akkor megpróbálok segíteni!
Azt tudom javasolni hogy Google Chrome bőngészőt használjon! sokkal gyorsabb mint akármelyik más! (1éves tapasztalatal mondom ezt A Chrome+vodanet komboról!)
A modemet meg távolitsa el az eszközkezelés menűben a Vodafone Mobile Connect-ben! Utána huzza ki a gépből majd rakja vissza! és még egy fontos dolog: mindig arra legyen állitva a net hogy "csak 3G" !!! Mert ha másra van állitva akkor könnyen megszakad,lassú lesz,lehet!
Lehet hogy picit zavaros,de csak igy tudtam leirni! Sorry... Remélem azért tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!