Galaxy S8+ vagy Iphone 7 plus?
Én az S8+-t választanám Orchid grey színben.
-Elsősorban azért, mert szerintem nagyon nagyon jól, modernül néz ki.
-Mindigis Samsungot használtam, és nagyon meg voltam elégedve eddig.
-Mivel gyakran járok kisebb-nagyobb utakra, és előszeretettel örökítem meg azt videók formájában, ezért is az S8-at venném. Véleményem szerint az S7-nek is jobb kamera-képességei voltak, mint az iPhone 7-nek. Zoomra nincs szükségem, mert ha kézzel tartod a készüléket, zoom nélkül is épp elég körülményes nem rezgő felvételt készíteni.
-akkumulátor kapacitása. Feltételezhetően tovább fogja bírni picivel az i7 Plusnál.
-az Android rendszert egyszerűen jobban preferálom az IOS-nál (igen, próbáltam az IOS-t is, van egy iPad-em). Egyszerűbbnek találom, hogy számítógép nélkül tudok letölteni rá filmet/zenét...
-ha utazok, előfordul, hogy bedugom a fülesem a telefonba, és zenét hallgatok/filmezek. Igen, ott van a Lightning-Jack adapter, de egyrészt egyszerűbb bedugni a fülest a telefonba minden további nélkül, másrészt meg egy film eléggé le tudja húzni az akkumulátor töltöttségét. Az S8-ast viszont tölthetem is filmezés közben, például miközben vonaton utazok.
-Samsung DeX. A legtöbb ember a számítógépet netezésre, filmezésre és Officera használja, esetleg ilyen-olyan játékokra. Erre az S8 és a Samsung DeX páros bőven elég. Mindenképp megpróbálnám, ha tehetném.
-Gyorstöltés
-kábel nélküli gyorstöltés
-Iris scanner
-alkalmas VR-re
-testreszabhatóság
-pulzusmérő
Nagyjából ennyi jutott eszembe. Bármennyire is tekintek jóindulattal az iPhone 7-esre, a két pozitívum amit fel tudok hozni mellette, az a 2x-es optikai zoom, és hogy gyors (bár szerintem az S8 is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!