Nem dühítő, hogy megszűnt a 8.1-es Windowsra a messenger alkalmazás?
Én nagyon szeretem a8,1-es Lumia 640-emet. Volt alkalmam kipróbálni a win10-et, de többet soha. Viszont sokat használom, azaz eddig használtam a messengert.
Úgyhogy most nagy bajban vagyok. Vagy a 8,1, vagy a messenger.
Ez annyira dühítő. Nincs 1 éves a telefon, szóval nem szeretném lecserélni androidra (meg amúgy sem akarok androidot).
Valahogy ezt zsarolásnak érzem.
Androidnál és iOS-nél is hasonló a helyzet - a régebbi verziók alig, vagy nem nagyon kapnak támogatást (ilyen pl. alkalmazások letöltése), úgyhogy ott sem lenne teljesen rózsás a helyzet.
Ha meg nem akarsz Androidot, az a Te bajod, viszont vehetsz egy Windows 10 okostelefont.
Mint írtam, volt szerencsém a win10-hez. Hát kösz nem.
Talán Iphone-t kellene vennem, arról úgysem tudom milyen.
Pont azért dühít, hogy ha magamtól nem állok át egy jó rendszerről egy szar rendszerre, akkor majd kikényszerítik belőlem. Hát nem. A másik amit nagyon szeretek a 8,1-en, az a Here Drive. AZ meg ugye nincs 10-esen. A többi szarságáról már ne is beszéljünk...
Akkor ezért nem működik? Letöltöttem már vagy háromszor újra a Messengert, de azt írja ki, hogy nem kompatibilis a Facebook alkalmazásommal, várakozás a kapcsolódásra, de persze a halálnak nem kapcsolódik. Mit lehet ilyenkor tenni, ha nem akarok Windows 10-re váltani?
Most próbálom visszaállítani a gyári beállításokat, de ez alapján, amit írtatok, félek, hogy az sem fog működni. Mit lehet ilyenkor tenni?
"És még csak nem is voltak képesek szólni."
Se egy SMS se egy hívás? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!