Mit jelent az, hogy egy alkalmazás telepítésekor el kell fogadadnom azt, hogy az alkalmazás használja a kamerát meg a mikrofont?
Ez semmi, van olyan app hogy telefonálni is akar meg sms-ezni meg ha lehetne a baratnödet is megqúrni.
Valaki kellene mar csináljon valami a google ellen.
"Mi köze van ennek a google-hoz?"
Hát az, hogy ha Androidos telefonod van, akkor a google fejlesztette rá a szoftvert :D
3# Nem akarom a google pártját fogni, de szerintem téged sem kényszerít senki arra, hogy használd. Az android egy 'ingyenes' rendszer.(az ingyeneset úgy értem, hogy nem pénzzel fizetsz érte, hanem az adataiddal)
Ez szerintem teljesen egyértelmű mindenki számára, és ennek tudatában vesz mindenki ilyen rendszerű telefont. Ha lenne olyan rendszer, ami nem használná fel az adataidat, szerinted sokan váltanának rá? Mert szerintem elég nehezen terjedne el..(30-50 ezerrel biztos drágább lenne egy telefon, mellesleg az adataidhoz ugyanúgy hozzáférHETNE a harmadik fél)
Ilyen világban élünk. Ezen már senki sem tud változtatni.
Töltöttem már le calculator (számológép) alkalmazást, amelyik a helymeghatározás hozzáférését kérte.
Mivel nem tudtam ésszerű párhuzamot vonni a kívánt szolgáltatás és az alkalmazás nyújtotta szolgáltatások között, NEM-et nyomtam, így nem volt hajlandó működni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!