Miért karcolódik a Gorilla Glass 3?
Figyelt kérdés
A telefonom Gorilla Glass 3-mal védett, de meglepődve tapasztaltam hogy megkarcolódott, pedig nem csináltam vele semmi olyat, ami miatt meg kellett volna karcolódnia, ráadásul ez az üveg pont arról híres, hogy nem karcolódik annyira.
Erős, meg minden, szóval nem lehet benyomni, de miért karcolódik?
2017. márc. 29. 18:59
1/7 anonim válasza:
Karcolódik persze, de nehezebben törik be!
2/7 A kérdező kommentje:
Sokat érek egy kijelzővel, ami nehebben törik be, de olyan karcos lesz, hogy semmit nem látok tőle. Gorilla Glass, meg az anyjuk p*nája. Olyan, mint a többi, csak el van nevezve aztán dől a lé
2017. márc. 29. 19:06
3/7 anonim válasza:
Tegyél rá üvegfóliát. Nekem is van egy nagy karc az s6-om közepén, de egy üvegfólia eltüntette. Ráadásul ez nem karcolódik eddigi talasztalataim szerint. Ha mégis, akkor meg veszek új üveget párszáz forintért.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha teszek rá üvegfóliát, akkor tényleg eltűnik?
2017. márc. 29. 19:11
5/7 A kérdező kommentje:
És ha raktam rá fogkrémet, mert azt olvastam hogy az jó rá, akkor előfordulhat, hogy látszani fog miatta?
2017. márc. 29. 19:13
6/7 Fatal_3rror_ válasza:
Ne legyél sötét... :D
Karcolás=fizikai sérülés, semmi nem fogja "eltüntetni" vagy kijavítani.
Az üvegfólia viszont jó ötlet, az sem "eltünteti" csak elfedi a karcot és nem fog látszani.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. márc. 29. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!