Gratuálok a gorilla glass képernyőhőz egy nagy átbaszás az egész, Lg g3 telefonom van de miért karcolódik ennyire?
Nézd..
Van pl. mobiltelefon töltő 800-ért és van 3500-ért.
És papíron mindegyik ugyanazt tudja.
Nekem "márkás kínai, bár itthon nem ismert" telefonom van, érintőt cseréltem, mert összetörtem, tényleg igen erőszakosan sem tudom megkarcolni.
Szóval nem egyformák, csak erre céloztam....
hát sajnálom
de érzékenyek ezek bárki bármit mond.
egy ismerösömnek a g3ra ráesett a karkötöje (ami mondjuk nemv olt könnyű) és eltört az üveg... szóval ennyit bír :P
Anyagokra az jellemző: minél keményebb, annál könnyebben törik.
Ha kemény nehezen karcolódik.
Viszont törik, egy puha anyag sose törne, az viszont karcolódik.
Kompromisszum kell valahol.
Ha azt állítják, hogy nem karcolódik, akkor könnyen törik.
Ugyan előfordulhat nyilván, de nem rendeltetésszerű "használat" a leesés. Ez seho nem garanciális.
Marad a karcállóság, az legalább jó legyen...
A Gorilla Glass tényleg egy hatalmas átbszás, Kérdező, nem ér kalap szamócát se. Aki bekajálta a reklámot, az megszívta, mint mindig.
Tanulság: a reklámok kb. annyit érnek, mint a papírdarab amire nyomtatják őket. Vagy még annyit se.
Ha rám hallgatsz, Evolveo MassivePhone-t vásárolsz, na ARRA tényleg azt lehet mondani, hogy a jég hátán is megél, mert a világon mindent kibír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!