Mindenki öngyilkos akar lenni egy Sony telefon után?
LG Flex 2-m van, ez is 8 mag, 4K videó, 5.5" hajlított képernyő, laser autofocus. Ideges voltam és kitörtem benne a USB-t.
Kaptam addig ameddig a javítóban van egy Sony M4 Aqua 8 magos telefont... Atyaéééég, mindenre kell várni ég a Google Play programok telepítésekor is csak forog és forog és várom hogy menjen. Belső memória gyorsasága még egy régi HHD-nek sem felel meg, a játékokról meg ne is beszéljek... Autofocus sem sosem megy, néha ujjal kell oda koppintani mit élesítsen be... Laser autofókusznál ilyesmit sosem láttam, de nem is ez a gond hogy 10 éve a Sony nem tud gyártani telefont "ami nem fagy", de az a vicc hogy mindkettő telefon ugyanannyiba került. Kérdezem miéééééért? Mert Sony?
9-ces, igazad van hogy 1,8GB volt benne szabad. 810 melegszik? :D Nem ebben a telefonban, igen meleg tippem szerint 70C is van játékban. Tegnap ráköttem a Sony-t a PC-re mondom beviszem a képeket....... (Nem csak hogy nem ismerte fel a telefon, de még az Xperia Companion szoftver sem...) Nem is vártam tőle hogy zökkenőmentes lesz, na mindegy, de USB kábelen ahogy töltötte hát a hátlapja tuti volt 80C felett!
Ettől melegebbet csak 1x fogtam a kezemben, Samsung S2 volt Exynossal, ott progi szerint simán 90C felett.
Hát szánomra még mindig egy sony ellenes általánositó idióta vagy kedves kérdező :D
Egyik jó barátom 3 éve nyúza a z1 compatját, és semmi baja, szépen gyorsan megy a teló ahogy annak illik hamár prémium kategoria volt anno. Max a kamera nem üti meg már a mai elvárásokat.
Deeeee biztos csak mázlija neki van kedves kérdező, hogy pont ő az aki kifogott egy teljesen jó sonyt. Ja meg a másik 2 haveromnak is mázlija van hogy nincs semmi bajuk a sonyjaikkal!( z3c z5c)
De tök furcsa mert osztálytársam sony XA telója is hibátlan...
mik vannak?
Minden márkánl vannak telók amik sz.rok szóval nem értem itt az embereket.
Nekem egy beégett egy picit a Note 5-m kijelzője de ettől még nem fogom fikázni a samut, hogy fuuu de szart csinál brümhüm brümhüm...Vannak ilyenek ez van, nem lehet minden tökéletes.
Te vagy az idióta. Sony TV-m van, de ez után tuti mást veszek.
Ma reggel volt a legjobb, akarom nézni az órát, mert hát persze költenie kellett volna, fekete a képernyő, nem reagál, forró a hátulja... Mondom mi van, sokáig tartottam a kikapcsoló gombot is, semmi. Este még semmi baja nem volt.
Ahogy kerestem, Sony kidobott ilyent:
Ahogy láthatjátok ezt egy hülyegyerek is tudja... Megint nagy segítség a Sony-tól... Youtuben találtam ezt: https://www.youtube.com/watch?v=oK4JODUOnbk
Na ez már segítség volt, kiírta hogy Sony és indult. Nem is tudtam volna róla hogy ott van, mert hát k figyeli az a pontot. Már nem is kell mondanom hogy az LG SOSEM FAGYOTT BE, ilyen reset gombja sincs...
Örülök barátom, de az XZ dupla annyiért van mint egy Flex2 :)
400€-ért egy LG G5 van abban a kategóriában, és persze megint jobb mint a Sony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!